Ολο φρου φρου κι αρώματα ο Καμίνης >> Ο Δήμος Αθηναίων καλεί τον κόσμο να βγάλει selfies με τα νέα απορριμματοφόρα

Ο στόλος των νέων οχημάτων



Καλή η επικοινωνία αλλά να μαζεύουμε και κανα σκουπίδι...

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να καθίσουν στη θέση του οδηγού, να βγάλουν φωτογραφίες και να συζητήσουν με τους υπαλλήλους της καθαριότητας

Selfie στις καινούριες σκουπιδιάρες του Δήμου Αθηναίων θα έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν, όσοι το θελήσουν, αυτή την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου έπειτα από πρόσκληση του Δήμου Αθηναίων.



Ο δήμος Αθηναίων καλεί πολίτες να βγάλουν selfies με τα νέα απορριμματοφόρα
Μικροί και μεγάλοι μπορούν να καθίσουν στη θέση του οδηγού, να βγάλουν φωτογραφίες με τα νέα υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα και να συζητήσουν με τους υπαλλήλους της καθαριότητας

Οι άνθρωποι που κάθε ώρα της ημέρας καθαρίζουν την πόλη, σας ξεναγούν στα υπερσύγχρονα οχήματα, που θα σηκώνουν σε λίγες ημέρες το βάρος της καθαριότητας της Αθήνας.


«Μικροί και μεγάλοι», σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του δήμου, «καθίστε στη θέση του οδηγού, βγάλτε selfie και συζητήστε με τους υπαλλήλους της καθαριότητας για τη δουλειά τους, τις δυσκολίες και τις πολλές ιδιαιτερότητές της».


 Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα υπερσύγχρονα οχήματα, που θα σηκώνουν σε λίγες ημέρες το βάρος της καθαριότητας της Αθήνας. 


Από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, τρία από τα 25 ολοκαίνουργια απορριμματοφόρα που παρέλαβε ο δήμος Αθηναίων θα βρίσκονται στην πλατεία Κοτζιά απέναντι από το Δημαρχείο της πρωτεύουσας, περιμένοντας την πρώτη γνωριμία με τους κατοίκους της. 

Σχόλια