O Δημήτρης Κοντομηνάς με τη σύντροφό του >> Εξοδος στο Μέγαρο Μουσικής

Σχετική εικόνα



Ο ισχυρός άντρας των media και η σύντροφός του Laurie Holcombe, πραγματοποίησαν έξοδο το βράδυ της Δευτέρας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στη συναυλία του Βασίλη Λέκκα. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς και η κομψή ακαδημαϊκός με έδρα σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ κάνουν επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσική Αθηνών, όπου παρακολούθησαν τη συναυλία του Βασίλη Λέκκα κι έδειχναν αρκετά ευδιάθετοι. Η Laurie Holcombe και ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχουν κάνει μερικές ακόμα κοσμικές κοινές εμφανίσεις, τηρώντας πάντα χαμηλούς τόνους.




Συγκεκριμένα, το International Foundation for Greece (IFG) παρουσίασε τον Πρέσβη Καλής Θελήσεως του Ιδρύματος, Βασίλη Λέκκα σ’ ένα μουσικό Film Noir. Στο α’ μέρος,  παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο του δίσκο Film Noir, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ευόδωση των σκοπών του Ιδρύματος, ενώ στο β' μέρος ερμήνευσε τα τραγούδια του από τη συνεργασία του με μεγάλους Έλληνες συνθέτες. Special guest ήταν η Μάρω Κοντού.

Αποτέλεσμα εικόνας για βασιλης λεκκας μεγαρο μουσικης




Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν από το International Foundation for Greece στην αγορά πετρελαίου θέρμανσης για σχολεία και ευαγή ιδρύματα.

Σχόλια