Κωνσταντίνα Σπυροπούλου >> Ταξίδι στο Las Vegas







Η γνωστή παρουσιάστρια μετά την μικρή της απόδραση στο Λονδίνο, ταξίδεψε ως την Νέα Υόρκη, όπου έζησε μοναδικές στιγμές, παρέα με την Γωγώ Φαρμάκη και τις φίλες της. 

Η Κωνσταντίνα, μπορεί να μην έχει βρει ακόμη τηλεοπτική στέγη αλλά έχει αφοσιωθεί στις σπουδές της στο Τμήμα Φιλολογίας, Παιδαγωγικών και Ψυχολογίας, αλλά και στα… ταξίδια!





Μάλιστα στο ταξίδι της σε κάποια καφετέρια πέτυχε και την lady Gaga







Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γεννήθηκε το 1988 στη Ρόδο. Μεγαλώνοντας, ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει Φιλοσοφική και παράλληλα ασχολήθηκε ως μοντέλο. Συνεργάζεται με το πρακτορείο της Κρίστης Κρανά και έχει διακριθεί με τον τίτλο "Miss Europe face" to 2007.

Τηλεοπτικά την είδαμε αρχικά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha.  Συμμετείχε ως μοντέλο για να παρουσιάζουν μακιγιάζ. Ένα χρόνο αργότερα, τον Σεπτέμβρη του 2012, βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή που προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα στον Alpha, "Μες στην καλή χαρά". Η εκπομπή συνεχίζεται αλλά με άλλη κεντρική παρουσιάστρια καθώς η Ναταλία παίρνει μεταγραφή για τον ΑΝΤ1 και τα ηνία αναλαμβάνει η Κατερίνα Καραβάτου με την Κωνσταντίνα να έχει και αυτή ρόλο βασικής παρουσιάστριας.

Διαστάσεις: Ύψος 1,75 Μέση 65 Στήθος 93 Περιφέρεια 93 Νο Παπουτσιών 39 Νο Φορέματος 42 - 44










Σχόλια