Δραγασάκης: «Δικά μας παιδιά είναι» >> Ανενόχλητοι οι κουκουλοφόροι καίνε την Αθήνα...






Παρακάτω θα διαβάσετε δύο διαφορετικές ειδήσεις...

Η πρώτη αφορά μια εκδήλωση στον Υμηττό όπου ο κύριος Δραγασάκης είπε για την ομάδα των αντιεξουσιαστών ότι "δικά μας παιδιά είναι κι αυτά" ενώ η δεύτερη είδηση αφορά το κάψιμο της Αθήνας σήμερα απο αντιεξουσιαστές με κύριο χαρακτηριστικό ότι η Αστυνομία τους άφησε ανενόχλητους να κάνουν ότι θέλουν...

Πρόκειται για δύο διαφορετικές ειδήσεις...

Διαβάστε την πρώτη...


Στο παλιό δημαρχείο Υμηττού εισέβαλε το βράδυ της Τρίτης ομάδα αναρχικών, λίγο πριν από την έναρξη εκδήλωσης της Ν.Ε. Ανατολικής Αθήνας και Ο.Μ. Δάφνης-Υμηττού του ΣΥΡΙΖΑ, με ομιλητή τον Γιάννη Δραγασάκη.



Δραγασάκης: «Δικά μας παιδιά είναι» οι αναρχικοί που μπήκαν για Ρούπα-Μαζιώτη




Ανήρτησαν ένα πανό, στο οποίο αναγραφόταν το σύνθημα «Νίκη στον αγώνα των κρατουμένων, δύναμη και αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας Π. Ρούπα - Ν. Μαζιώτη μέλη του Ε.Α.».

Οι αναρχικοί διάβασαν και ένα κείμενο υποστήριξης των Ρούπα και Μαζιώτη, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να παρεμβαίνει για την εκτόνωση της έντασης, ζητώντας να μην απομακρυνθούν οι αντιεξουσιαστές, αλλά να ολοκληρώσουν την παρέμβασή τους -όπως και έγινε.


Αμέσως μετά την αποχώρηση των αντιεξουσιαστών, ο κ. Δραγασάκης ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους κατοίκους για την ψυχραιμία τους, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δικά μας παιδιά είναι και αυτά». 

Διαβάστε τώρα τι έγινε σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα...


Επεισοδιακό ήταν το μαθητικό συλλαλητήριο στο κέντρο για την επέτειο εννέα ετών από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Από τις 12 το μεσημέρι και για περίπου δύο ώρες, κουκουλοφόροι προκαλούσαν επεισόδια, πετώντας μολότοφ και προκαλώντας φθορές σε βιτρίνες και τράπεζες. 





Ολο υτό το διάστημα, η αστυνομία στεκόταν σε ρόλο παρατηρητή, αφήνοντας τους ταραξίες να καταστρέφουν ανενόχλητοι ό,τι βρουν μπροστά τους σε Προπύλαια, πλατεία Συντάγματος και τους γύρω δρόμους! 













Σχόλια