Πως θα γίνει τώρα δηλαδή >> Το "θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά" δεν ταιριάζει με το "για τις παλιές αγάπες μη μιλάς"

Αποτέλεσμα εικόνας για στοκας ρουβας



Οριστικό: Τέλος ο Μπάμπης Στόκας από το σχήμα με τον Ρουβά

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση μένει πλέον για να γίνει γνωστό το πρόωρο τέλος ενός σχήματος που όταν ανακοινώθηκε προκάλεσε αμέσως σχόλια και ερωτήματα με πιο κυρίαρχο κατά πόσο θα «κολλούσε» η mentalite του Μπάμπη Στόκα με αυτή του Σάκη Ρουβά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο ίδιος ο Στόκας φέρεται να ζήτησε από τον επιχειρηματία του Estate να αποχωρήσει από το σχήμα, επικαλούμενος λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Ο κυριότερος φαίνεται να είναι ότι δεν «κολλούσε» μαζί με το κοινό που βλέπει τον Σάκη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου, το οποίο είναι διαφορετικό από αυτό του Στόκα.

Όπως αποδείχθηκε τελικά η «χημεία» μεταξύ τους μπορεί να ήταν καλή, δεν έφτανε όμως για να συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους, επειδή πάνω απ' όλα, απευθύνονται σε εντελώς διαφορετικά κοινά.

Δείτε πχ προσεκτικά αυτό (βάλτε τέρμα την ένταση)...





Οι φαν του Σάκη, ανάμεσά τους γόνοι εφοπλιστικών και επιχειρηματικών οικογενειών λατρεύουν να ακούν το «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις», όμως το λατρεύουν από την φωνή του Σάκη.

Η ιδέα του να συνυπάρξει με τον Στόκα επί σκηνής στηρίχθηκε εν μέρει στο ότι και ο ίδιος ερμηνεύει στάνταρ στα προγράμματά του κομμάτια των Πυξ-Λαξ εδώ και χρόνια.


Πίστεψε σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν τις τελευταίες ώρες ότι οι φαν του θα λάτρευαν να τα ακούσουν από τον Μπάμπη και τον ίδιο στην σκηνή, μόνο που κάτι τέτοιο δεν «πέρασε» τελικά στο κοινό.

Υπήρξαν μάλιστα ουκ ολίγες περιπτώσεις που κάποιοι και κάποιες αναρωτήθηκαν αν πήγαν στο σωστό μαγαζί, το οποίο δεν ξεκίνησε με την δυναμική αλλοτινών σεζόν.

Αυτόπτης μάρτυρας το περασμένο Σάββατο, έκανε λόγο για μόλις πεντακόσια άτομα μέσα στο γνωστό κλαμπ, που χωράει χίλιους πεντακόσιους ανθρώπους.

Οι ψίθυροι πάντως για την συγκεκριμένη συνεργασία έγιναν πιο έντονοι μετά την πρεμιέρα της Παρασκευής, όταν επώνυμοι πελάτες που πήγαν μετέφεραν την εμπειρία τους σε φίλους και γνωστούς.


Τελικά την Κυριακή σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπάμπης Στόκας επικοινώνησε με τον Σάκη Ρουβά και τον επιχειρηματία γνωστοποιώντας και στους δύο την απόφασή του να φύγει από το σχήμα,το οποίο θα συνεχίσει χωρίς καμία νέα προσθήκη.
πηγή(κείμενο)

Σχόλια