Ο Λαζόπουλος ανακαλύπτει ότι όποιοι σπέρνουν ανέμους θερίζουν θύελες >> Ο Αδωνις δεν τον λυπάται...

Αποτέλεσμα εικόνας για λαζοπουλος

Ο Λάκης Λαζόπουλος μιλάει για όλα στην συνέντευξή του στην Reallife.
Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μιλά για όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης του από τον Alpha, αλλά και τον κόσμο που είναι δίπλα του και αναφέρεται για τη δύσκολη περίοδο που περνά εκτός δουλειάς, καθώς όπως λέει για πρώτη φορά: «Παλεύω να σταθώ όρθιος…».

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης:
Το «απελπισίτο» γυρίζει την Ελλάδα. Πως νιώθεις τον κόσμο εκεί; Γιατί είπαν, άλλα και έγραψαν πολλοί, πως ο κόσμος σου γύρισε την πλάτη, ότι σε… τιμωρεί που τον έσπρωξες στον ΣΥΡΙΖΑ κλπ. Το ένιωσες να συμβαίνει;
«Ο κόσμος δεν μου γύρισε ποτέ την πλάτη, ούτε με… τιμώρησε. Αυτά είναι αθλιότατα ψεύδη, κατασκευασμένα από διαφόρων ειδών… λιοντάρια που επιθυμούν να με… εξαφανίσουν – χωρίς να το καταφέρνουν, όπως βλέπεις. Και στην περιοδεία κι εδώ στην Αθήνα ήρθαν άνθρωποι που μου είπαν τη γνώμη τους, που μου εξέθεσαν τις δικές τους θέσεις, που μπορεί να μη συμπίπτουν με τις δικές μου, αλλά αυτό έγινε χαλαρά κι ευγενικά. Δεν υπήρξε καμία ένταση και καμία επιθετικότητα. Αυτά τα έγραψαν εγκάθετοι δημοσιογράφοι, εντεταλμένες εφημερίδες και κανάλια. Δεν θα σταθώ σε εντεταλμένα κανάλια που είπαν «εξαφανίστε τον Λαζόπουλο»…»
Υπήρξαν και sites που έγραψαν πολλά.
«Ούτε με τις ηλεκτρονικές «συμμορίες» θα κάτσω να ασχοληθώ. Ξέρω και πως δρουν και από που υποκινούνται, αλλά και από που πληρώνονται για να με «συντρίψουν». Το ότι δεν μπορεί να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση σε αυτή τη «χούντα» των social media και στον «κανιβαλισμό» της το θεωρώ εγκληματικό».
Άρα ο κόσμος είναι πάντα μαζί σου;
«Έλα μια βόλτα μαζί μου στο δρόμο. Δες τι γίνεται στην πλατεία του θεάτρου. Ποτέ δεν μου γύρισε την πλάτη ο κόσμος. Είπα από τη σατιρική εκπομπή μου τη γνώμη μου, τόνισα πως πρέπει να ξεπεράσουμε τη βρώμικη μεταπολίτευση για να πάμε μπροστά, είδα «φως» σε ένα πρόσωπο που έμοιαζε δυνατό, κι ας κατάλαβα άλλα στη διαδρομή. Δεν επέβαλα τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισα την ανάγκη να τιμωρήσουμε όλους αυτούς που επί δεκαετίες χρεοκόπησαν τη χώρα. Αν και οι επόμενοι δεν μπορούν να ανατάξουν το κλίμα αυτό, έχουν τη δική τους ευθύνη».
Σου έγινε άγριο μπούλινγκ για πολύ καιρό.
«Γιατί το βλέπεις να έχει σταματήσει; Μια ζωή μπούλινγκ μου κάνουν».
Παλαιότερα δεν θυμάμαι να συνέβαινε τόσο έντονα αυτό.
«Κάνεις λάθος! Πάντα συνέβαινε, απλώς δεν υπήρχαν τα social media και οι ηλεκτρονικές συμμορίες για να το πολλαπλασιάζουν αυτό. Μπούλινγκ δέχομαι από το ’79 που ξεκίνησα να γράφω. Ήθελε να με αφορίσει για ένα επιθεωρησιακό μου κείμενο ο μητροπολίτης Λάρισας και μας πετροβολούσαν έπειτα από υπόδειξη του. Έπειτα μου έκοψαν την πρώτη μου επιθεώρηση που θα γινόταν στην ΕΡΤ, μου έγινε άγρια λογοκρισία από το ΠΑΣΟΚ στα «Αλαλούμια», κόπηκε ένα σόου μου με εντολή Μητσοτάκη στην κρατική τηλεόραση, κυνηγήθηκα από τον Σαρτζετάκη, που έβαλε να με συλλάβουν. Ζω ένα διαρκές μπούλινγκ».
Δεν δείχνεις να… μασάς όμως. Προχωράς.
«Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν τους κάνω τη χάρη να το βάλω κάτω».
Και με τον Alpha, τι έγινε;
«Οι… Γερμανοί δεν είναι φίλοι μας».
Υπήρξε γερμανικός δάχτυλος, λες;
«Ασφαλώς. Αλλά δεν θα το σχολιάσω άλλο αυτό. Συνέβη. Έκλεισε ένας κύκλος στον Alpha, πέρασα καλά, δούλεψα σκληρά και κάποια στιγμή ειδοποιήθηκα να μην καυτηριάζω τον Σόιμπλε και τη στρατηγική του, επέλεξα να μην το κάνω…».
Άρα τιμωρήθηκες;
«Με έναν τρόπο, ναι».
Και βρέθηκες εκτός.
«Δεν θεωρώ ότι βρέθηκα εκτός. Βρίσκομαι εντός των αρχών μου κι αυτό μετράει για μένα. Οι αρχές μου είναι να μην υπακούω και να κάνω αυτό που θέλω ελεύθερος – αν δεν μπορώ, τελειώνω. Είμαι εκεί που πιστεύω. Αν δεν μπορώ να λέω αυτό που σκέφτομαι, δεν μπορώ να είμαι κάπου…».
Να σταθούμε σε κάτι πολύ σοβαρό. Πολλοί είπαν πως… λάκη-σες λόγω των πυρών, ότι… οπισθοχώρησες, χωρίς να ξέρουν πως περνάς μια πολύ δύσκολη περίοδο εκτός δουλειάς και παλεύεις να σταθείς όρθιος.
«Δεν λάκη-σα ποτέ στη ζωή μου και δεν οπισθοχώρησα ποτέ! Από εκεί και πέρα, επειδή – όπως λες κι εσύ – είναι σοβαρό το θέμα, θέλω να πω ότι, πράγματι, περνούσα και περνώ μια πολύ δύσκολη περίοδο εκτός δουλειάς και δεν θέλω να συζητήσω κάτι παραπάνω. Παλεύω να σταθώ όρθιος. Ας το κλείσουμε εδώ!».


Με ένα «αιχμηρό» τρόπο σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης τη συνέντευξη του Λάκη Λαζόπουλου στη Real και τα όσα είπε ο παρουσιαστής και ηθοποιός για τη σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και το μπούλινγκ που δέχεται.

«Σταματήστε το bullying στον @LakLazopoulos σας παρακαλώ...είδε φως και μπήκε αυτό ήταν όλο...», σχολίασε καυστικά ο Άδ. Γεωργιάδης.

Σημειώνεται, πως στη συνέντευξή του ο Λ. Λαζόπουλος είπε μεταξύ άλλων: «Είπα από τη σατιρική εκπομπή μου τη γνώμη μου, τόνισα πως πρέπει να ξεπεράσουμε τη βρώμικη μεταπολίτευση για να πάμε μπροστά, είδα «φως» σε ένα πρόσωπο που έμοιαζε δυνατό, κι ας κατάλαβα άλλα στη διαδρομή. Δεν επέβαλα τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισα την ανάγκη να τιμωρήσουμε όλους αυτούς που επί δεκαετίες χρεοκόπησαν τη χώρα… Μια ζωή μπούλινγκ μου κάνουν. Ζω ένα διαρκές μπούλινγκ».
Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
«Είπα από τη σατιρική εκπομπή μου τη γνώμη μου, τόνισα πως πρέπει να ξεπεράσουμε τη βρώμικη μεταπολίτευση για να πάμε μπροστά, είδα «φως» σε ένα πρόσωπο που έμοιαζε δυνατό, κι ας κατάλαβα άλλα στη διαδρομή. Δεν επέβαλα τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισα την ανάγκη να τιμωρήσουμε όλους αυτούς που επί δεκαετίες χρεοκόπησαν τη χώρα… Μια ζωή μπούλινγκ μου κάνουν. Ζω ένα διαρκές μπούλινγκ».
Δεν θυμάμαι κάποιον να σου έκανε μπούλινγκ. Θυμάμαι εσένα να έχεις κάνει πράγματα που ξεπερνούν το μπούλινγκ και σε άλλες χώρες θα ήσουν στη στενή και θα πλήρωνες όλη σου τη ζωή αποζημιώσεις από αγωγές. Δεν έκανες ποτέ σου σάτυρα. Εκανες φαιά προπαγάνδα με πολιτικο στόχο και εξόντωνες χαρακτήρες. Γι αυτό και στις """παραστάσεις σου"" γελάγαν μόνο οι κλακαδόροι σου, καθώς και οι πάντοτε υπαρκτοί και χρήσιμοι ηλίθιο- ανεγκέφαλοι, οι οποίοι πάντοτε θα πλαισιώνουν κάποιον δημαγωγό. Γιατί αυτό ήσουν πάντοτε και τίποτε άλλο. Ενας δειλός δημαγωγός, που δεν είχε ποτέ το θάρρος να πάρει την ευθύνη των πράξεων και λεγομένων του θέτοντας τον εαυτό του στην κρίση του πολίτου. Πάντα στο απυρόβλητο που του καλλιτεχνικού στερεώματος.
Ήταν θέμα χρόνου να σε αποκωδικοποιήσει η μεγάλη πλειοψηφεία του λαού και σε φέρει στην ίδια ευθεία με όλους αυτούς, από τους οποίους σήμερα κάνεις κάποιες απέλπιδες προσπάθειες αποστασιοποίησης. Δεν περνάει όμως. Τουλάχιστον όχι στις παρούσες γενιές. Στις επόμενες ποιός θα χέζεται για σένα.