Νέα ανάρτηση Μποφίλιου και νέο σχόλιο από Τατσόπουλο >> Εκθεση τρίτης δημοτικού» και πολιτικός παλιμπαιδισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για μποφιλιουΗ γνωστή ερμηνεύτρια αντιδρά στην έντονη κριτική για τις δηλώσεις της σχετικά με την πολιτική κατάσταση και την Ευρώπη

Στα πυρά που δέχθηκε για τη δήλωσή της ότι «ψάχνει ηγέτη να βγει στο βουνό» απάντησε με ανάρτησή της στα social media η Νατάσα Μποφίλιου.

Αποτέλεσμα εικόνας για μποφιλιου
Σε συνέντευξή της η γνωστή ερμηνεύτρια δήλωσε πως είναι «τροτσκίστρια» και πως «η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δικτατορία» με αποτέλεσμα να δεχθεί έντονη κριτική, με τον πρώην βουλευτή και συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο να την χαρακτηρίζει... «χαζοβιόλα». 

Η Νατάσα Μποφίλιου στην ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook ανέφερε:  
«Πιστεύω στην Ευρώπη των λαών. Στην Ευρώπη της ισότητας, της αλληλεγγύης, της ελευθερίας.

Πιστεύω στα νέα μυαλά που θα 'ρθουν να μας φωτίσουν και θα μας οδηγήσουν σ' έναν καινούργιο κόσμο, καλύτερο από αυτόν. Πιστεύω στον προσωπικό, αλλά και στον συλλογικό αγώνα, στα όμορφα πράγματα, στη μουσική, στον έρωτα, στον άνθρωπο, στην επανάσταση.

Πιστεύω στην οργανωμένη πάλη και θα στέκομαι μπροστά της προσοχή. Πιστεύω στο δικαίωμά μου να είμαι ο εαυτός μου κι ας είμαι φτιαγμένη από αντιθέσεις. Πιστεύω στις ιδέες.

Δεν πιστεύω στην Ευρώπη των τραπεζών, της λιτότητας, της κατάθλιψης, της ανεργίας, της φτώχειας.

Δεν πιστεύω και δεν υπηρετώ κανένα στερεότυπο.
Και προπάντων δεν πιστεύω στο φόβο και στη σιωπή.

Μπορεί να είμαι παραπάνω αυθόρμητη και να δίνω πάντα συνεντεύξεις όπως μιλάω στους φίλους μου, αλλά προσπαθώ όλη μου τη ζωή να παραμείνω συνεπής στις αρχές και τις θέσεις μου. Και θα συνεχίσω να προσπαθώ με πάθος.


Εσείς μπορείτε, με τη σειρά σας, να συνεχίσετε να πετάτε λάσπη σε κάθε διαφορετική άποψη, με τη λύσσα και τον βαθύ σεξισμό που συνηθίζετε, αλλά να είστε βέβαιοι πως δεν μπορείτε να λερώσετε ούτε την ψυχή, ούτε την τιμή μου.» 

Ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν άφησε χωρίς σχόλιο την νέα ανάρτηση της Μποφίλιου..

Αποτέλεσμα εικόνας για μποφιλιου


Με νέα ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook χαρακτηρίζει τα όσα έγραψε η τραγουδίστρια «έκθεση τρίτης δημοτικού», ενώ μίλησε για «πολιτικό παλιμπαιδισμό» όπου η Νατάσσα Μποφίλιου ανέμειξε «Τρότσκι αγκαλιά με τον Στάλιν, το αντάρτικο στο Βουνό με τον Ηγέτη, η δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και, μόλις σφίγγουν οι κώλοι, να πετάμε και μια Ευρώπη των Εθνών για ξεκάρφωμα, έρωτα, επανάσταση και "στάσου, μύγδαλα"», ευχόμενος «σε καλό να μας βγει».

Ολόκληρη η ανάρτησή του στο facebook: 

Διάβασα προ ολίγου και την απάντηση της Μποφίλιου στα σχόλιά μας. Ψάχνω να βρω κι εγώ μια έκθεσή μου για να της ανταπαντήσω, από την τρίτη δημοτικού, γύρω από τα αγαθά της αποταμίευσης, αλλά γαμώτη δεν την βρίσκω. Δεν ξέρω, βρε παιδιά. Σε καλό να μας βγει αυτός ο πολιτικός παλιμπαιδισμός, ο Τρότσκι αγκαλιά με τον Στάλιν, το αντάρτικο στο Βουνό με τον Ηγέτη, η δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και, μόλις σφίγγουν οι κώλοι, να πετάμε και μια Ευρώπη των Εθνών για ξεκάρφωμα, έρωτα, επανάσταση και "στάσου, μύγδαλα". Ειλικρινά, εύχομαι εκ βαθέων, σε καλό να μας βγει. Μονάχα μην αποφασίσει ποτέ κανείς να ασχοληθεί σοβαρά μαζί μας. Με τέτοιο μαζικό κρετινισμό. Μια χαψιά θα μας κάνει. Βενσερέμος και Κάτω τα Φαρμάκια. Καληνύχτα.

Σχόλια