Ενα ζευγάρι που λάμπει όπως ο ήλιος >> Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή.







Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή διατηρούν σχέση εδώ και λίγο καιρό και μάλιστα είναι τρελά ερωτευμένοι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά χρόνια και έκαναν παρέα αραιά και που, όμως το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με την Espresso ήρθαν πιο κοντά. Έκτοτε, κυκλοφορούν μαζί στην περιοχή της Γλυφάδας, προσέχοντας όμως να μη γίνουν αντιληπτοί από φωτογράφους και κάμερες και… διαρρεύσει το μυστικό τους. 


Όπως αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα, όλα άρχισαν από μια επίσκεψη της παρουσιάστριας στο Κέντρο Αθηνών, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος. Από τότε και στο εξής, άρχισαν να πυκνώνουν οι επισκέψεις της στο μαγαζί.

Στα τέλη Οκτωβρίου ο φωτογραφικός φακός την είχε απαθανατίσει σε ένα από τα πρώτα τραπέζια να απολαμβάνει το πρόγραμμα του αγαπημένου της. 




Αποτέλεσμα εικόνας για αραβανη οικονομοπουλος  Σχετική εικόνα



Δείτε παρακάτω μια παλαιότερη κοινή φωτογραφία τους από το 2008. 






Δυό λόγια για την Ευαγγελία..


Αποτέλεσμα εικόνας για Ευαγγελία Αραβανή
Γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1985 στην Λευκάδα όπου και πέρασε τα παιδικά της χρόνια μαζί με τους γονείς της αλλά και την μικρότερη αδερφή της, Μαρία. Όταν πήγαινε ακόμα σχολείο, μετακόμισαν οικογενειακώς στον Κορυδαλλό Αττικής αλλά ύστερα οι γονείς της χώρισαν. Μετά το σχολείο, πέρασε σε τμήμα του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, το οποίο όμως δεν παρακολούθησε ποτέ.

Έπειτα από παρότρυνση των δικών της ανθρώπων, σε ηλικία 20 ετών, δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1, κερδίζοντας τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2005. Αμέσως μετά τα καλλιστεία, μπήκε στο χώρο της τηλεόρασης και η πρώτη της τηλεοπτική συνεργασία ήταν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην πρωινή εκπομπή "Όμορφος κόσμος το πρωί", κατόπιν πρότασης του ίδιου.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ευαγγελία Αραβανή

Σχετική εικόνα



Τον Οκτώβριο του 2008, ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή "TaSPY TV" μαζί με τον Σωτήρη Διαμαντή στον ALPHA, αλλά προβλήθηκαν μόνο δύο εκπομπές. Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα ως παρουσιάστρια, επέστρεψε το 2012 μέσα από την εκπομπή "Μες στην καλή χαρά" στον ALPHA, στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού. Μετά από δύο εβδομάδες, της ανακοινώθηκε από το κανάλι η αποχώρησή της από την εκπομπή. Τη σεζόν 2013-2014 συμμετείχε στο φιλανθρωπικό σόου του ΑΝΤ1 Dancing with the stars 4, κερδίζοντας την 7η θέση, ενώ το Μάιο 2014 ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής "Golden Barista" στο MEGA. Τη σεζόν 2014-2015, παρουσίασε στον ΑΝΤ1 Κύπρου, την εκπομπή Άλφα Chef. Το 2016 υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ για το talent show The X-Factor και συγκεκριμένα για τον ρόλο της παρουσιάστριας στο green room. Η παραγωγή έμεινε πολύ ευχαριστημένη με την ίδια και ανανέωσαν το συμβόλαιο για δεύτερη σεζόν.


Τον Σεπτέμβριο του 2017 ξεκίνησε να παρουσιάζει το reality μόδας "My Style Rocks" στον ΣΚΑΪ.

Σχόλια