Εκβιαμοί για σεξ με αντάλλαγμα την άνοδο γίνεται και στην ελληνική σόοουμπιζ >> Το Έλληνα «Ουαινστάιν» απειλεί να ξεμπροστιάσει η Μάρω Λύτρα

Αποτέλεσμα εικόνας για μάρω λύτρα



Η τραγουδίστρια που ζει εδώ και χρόνια μόνιμα στον Καναδά με ένα κείμενο – ξέσπασμα στο facebook κάνει λόγο για ένα σημαντικό άντρα Έλληνα στο χώρο της μουσικής που την παρενόχλησε λέγοντάς της «Εδώ είναι Ελλάδα γλυκιά μου και εδώ είσαι ένα τίποτα!»

«Ο Weinstein δεν είναι τίποτα… Αλλά χάρηκα που αποκαλύφθηκαν όλα γιατί με αφορμή αυτό θα σε ξεσκεπάσω σημαντικό Έλληνα.. όλος ο κόσμος θα μάθει το όνομά σου αλλά και τι μου έκανες. Ψάχνω για ένα ποινικολόγο και αν ξέρετε κάποιον στείλτε μου μήνυμα. Θα σε κυνηγήσω τέρας. Mου είπες με ένα σατανικό και χαζό χαμόγελο «Εδώ είναι Ελλάδα γλυκιά μου και εδώ είσαι ένα τίποτα».Και απαντώ. «Αυτός είναι ο νόμος και δε θα είσαι τίποτα τώρα που θα μιλήσω.Και σιώπησα αρκετά» έγραψε η Μάρω Λύτρα!

Αποτέλεσμα εικόνας για μαρω λυτρα πιστα


Μπορεί να λείπει εδώ και πολλά χρόνια από την Ελλάδα, η Μάρω Λύτρα όμως είναι ένα από τα πρόσωπα που είχαμε ξεχωρίσει το 2003 στο Fame Story. Η γνωστή τραγουδίστρια που ζει πια μόνιμα στο Μόντρεαλ στον Καναδά έζησε φέτος μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Τεό Παππάς.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Ορθόδοξη εκκλησία του Ευαγγελισμού στο Μόντρεαλ έχοντας στο πλευρό του φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο, αλλά η Μάρω δεν σταμάτησε να χαμογελά και να ποζάρει με το λευκό νυφικό της.






Οι φίλοι της στα social media μάλιστα ανέβασαν φωτογραφίες από το μυστήριο και το χορό του Ησαΐα και ευχήθηκαν τα καλύτερα στους νεόνυμφους. Η Μάρω Λύτρα μάλιστα, ανέβασε και μια φωτογραφία στο Facebook γράφοντας: “Que sera sera, όποιο κι αν είναι το μέλλον, είναι στο χέρι μας να το μάθουμε”.




Μετά το γάμο ακολούθησε παραδοσιακά το γαμήλιο γλέντι στο 40Westt, όπου υπήρξε ειδικό μενού για τους καλεσμένους, ενώ το γαμήλιο τραπέζι είχε διακοσμηθεί με λευκά λουλούδια (τριαντάφυλλα, ορτανσίες και ορχιδέες)...


Σχόλια