Γειά σου ρε Ελληνάρα χουβαρντά >> Να τι πληρώνεις για τα πολιτικά γραφεία των Δραγασάκη, Φλαμπουράρη, Τζανακόπουλου

Σχετική εικόναΤι πληρώνουμε για τα γραφεία των συνεργατών του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα;

Σε αυτή την ερώτηση απαντά με ανάρτησή του, ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού, Παναγιώτης Καρκατσούλης.Με την ιδιαίτερα καυστική λεζάντα «To έργο τους δεν είναι απολύτως βέβαιον ότι είναι χρήσιμο για το φορολογούμενο και την πατρίδα αλλά, σίγουρα, είναι καλοπληρωμένο...», ο κ. Καρκατσούλης, παίρνοντας τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στον προϋπολογισμό της Βουλής, παρουσίασε πόσο κοστίζουν τα πολιτικά γραφεία των κυρίων Δραγασάκη, Τζανακόπουλου, Φλαμπουράρη, Βερναρδάκη και Λιάκου. 
Τα συνολικά έξοδα για τα πολιτικά γραφεία αυτών των πέντε ανέρχονται σε 2.395.000 ευρώ με αυτό του κ. Δραγασάκη να είναι το πιο δαπανηρό, με έξοδα 597.000 ευρώ. «Ασημένιο μετάλλιο» στη λίστα παίρνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος με έξοδα πολιτικού γραφείου 530.000 ευρώ.

Την πρώτη τριάδα κλείνει ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης, για του οποίου το πολιτικό γραφείο χρειάζονται 465.000 ευρώ, ενώ τη «μαγική» πεντάδα, συμπληρώνουν ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, με 420.000 ευρώ και τελευταίος με το όχι και τόσο αμελητέο ποσό των 383.000 ευρώ, είναι ο κ. Δημήτρης Λιάκος, υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ.

Αποτέλεσμα εικόνας για μπουζουκια τσιφτετελια


Δείτε την ανάρτηση του κ. Καρκατσούλη:


Σχόλια