Εξάχρονος που σκέφτεται πιο πολύπλοκα απο πολλούς ενήλικες >> Αγιε Βασίλη, η ζωή σου είναι άδεια...

«Αγιε Βασίλη, η ζωή σου είναι άδεια... »Εξάχρονος από την Ουάσιγκτον έγινε το πρόσωπο της ημέρας για τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης με τον ακραίο σκεπτικισμό που εξέφρασε για τον... Αγιο Βασίλη σε επιστολή όπου διαβεβαίωνε ότι η ζωή του καλόκαρδου αγίου είναι «άδεια» και δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το αν ο ίδιος ήταν «καλό ή κακό παιδί» την προηγούμενη χρονιά.

Η μητέρα του μικρού, η Σάρα Μακάμον, ανάρτησε την επιστολή στο Twitter την Κυριακή. Μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες, το γράμμα στον Αγιο Βασίλη έγινε viral.

«Αυτό το κάνω μόνο για το σχολείο. Ξέρω ότι η λίστα σου με τους άτακτους είναι άδεια. Και η λίστα με τους καλούς είναι άδεια. Και η ζωή σου είναι άδεια. Δεν ξέρεις τι μπελάδες είχα στη ζωή μου. Αντίο», γράφει το παιδί.

«Δεν σου λέω τ' όνομά μου»

Το γράμμα τελειώνει με την τρυφερή αποφώνηση «Με αγάπη», αλλά δεν φέρει υπογραφή αφού ο 6χρονος δηλώνει στον Αγιο: «Δεν σου λέω τ' όνομά μου».

«Ο 6χρονος δύσπιστος γιος μου έπρεπε να γράψει ένα γράμμα στον Αγιο Βασίλη στο σχολείο. Και το έκανε... » έγραψε η Μακάμον, αναρτώντας φωτογραφία της επιστολής.

Χρήστες του Twitter εντυπωσιάστηκαν με τη σοφία του παιδιού, άλλοι όμως εξέφρασαν ανησυχία. 


Η υπερήφανη μητέρα έσπευσε να τους καθησυχάσ

Σχόλια