Σικάγο >> Άγριος ξυλοδαρμός ιδιοκτήτη καφενείου από νταή στον Εβρο - Τον έδεσε σε δέντρο και τον χτυπούσε

Αποτέλεσμα εικόνας για Νέα Βύσσα του Έβρου



Οι δράστες ισχυρίστηκαν ότι βρίσκονταν σε άμυνα 

Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα κατέληξε ο 46χρονος ιδιοκτήτης ενός καφενείου στη Νέα Βύσσα Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα κατέληξε ο 46χρονος ιδιοκτήτης ενός καφενείου στη Νέα Βύσσα του Έβρου, όταν πήγε στο σπίτι δυο αδελφών για να ζητήσει τον λόγο από τον ένα, γνωστό «νταή» της περιοχής, επειδή προκαλούσε επεισόδια στο μαγαζί του με αποτέλεσμα να χάνει τους πελάτες του!

Όταν ο καφεπώλης έφτασε στο απομονωμένο σπίτι με το αυτοκίνητό του, τα δυο αδέλφια τον άρπαξαν, τον έδεσαν σε ένα δέντρο που βρίσκεται στην αυλή τους και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν! 

Προσωρινά, ο 46χρονος κατάφερε να λυθεί και προσπάθησε να ξεφύγει, ενώ βρήκε ευκαιρία να τηλεφωνήσει στον Τοπικό Αστυνόμο που βρίσκεται στη Νέα Βύσσα. Όμως, οι δράστες τον έπιασαν πάλι και τον έδεσαν ξανά, συνεχίζοντας να τον χτυπούν! 

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι συνέλαβαν τα δύο αδέλφια, τα οποία ισχυρίστηκαν ότι βρίσκονταν σε άμυνα και ότι ο 46χρονος πήγε στο σπίτι τους και τους απείλησε. Ωστόσο, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για αρπαγή και πρόκληση σωματικών βλαβών, με την οποία παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. 

Ο καφεπώλης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου νοσηλεύεται με αρκετά τραύματα, αλλά χωρίς κίνδυνο για τη ζωή του.

Σχόλια