Κατακόρυφη αύξηση των ελληνικών εξαγωγών >> Βίζιτες πάνε στο Ντουμπάι...

Αποτέλεσμα εικόνας για mejor ciudad del mundo



Αφησε για λίγο τα τηλεοπτικά πλατό και τις κοσμικές εμφανίσεις στην Ελλάδα γνωστή τηλεπερσόνα και εκμεταλλεύτηκε τις γιορτές για να πεταχτεί για αποδοτικές... βίζιτες μέχρι το Ντουμπάι!

Τη συνταρακτική αποκάλυψη, που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον χώρο της showbiz, έκανε χθες ο αντιπρόεδρος του Alpha Δήμος Βερύκιος, διευκρινίζοντας ότι η εν λόγω καλλονή έχει επιλέξει να ασχολείται με το αρχαιότερο επάγγελμα στον ελεύθερο χρόνο της και να συμπληρώνει τον μισθό της ξαπλώνοντας στα χλιδάτα κρεβάτια Αράβων «κροίσων»!

Η δήλωση-βόμβα του γνωστού δημοσιογράφου με τον χειμαρρώδη λόγο προκάλεσε τριγμούς στα θεμέλια του τηλεοπτικού σύμπαντος, καθώς όλοι άρχισαν να ψάχνουν ποιες γνωστές κυρίες βρίσκονται αυτές τις ημέρες για διακοπές στο Ντουμπάι! Τα social media αρκετών τηλεπαρουσιαστριών και όλων όσοι βρίσκονται σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών δέχτηκαν δεκάδες επισκέψεις, προκειμένου να διαπιστωθεί πού βρίσκονται και με ποιους έχουν επιλέξει να περάσουν τις ημέρες των γιορτών.

Ο Δήμος Βερύκιος, που απολαμβάνει να ταράζει καθημερινά τα νερά της πολιτικής αλλά και της showbiz μέσα από την εκπομπή «Happy Day», προχώρησε σε απίστευτες αποκαλύψεις, «καρφώνοντας» τη διπλή ζωή της γνωστής κυρίας της τηλεόρασης. Στο καθημερινό τηλεοπτικό ραντεβού του με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την παρέα της ο αντιπρόεδρος της τηλεόρασης του Alpha άφησε άπαντες εμβρόντητους με όσα ανέφερε και κυρίως με όσα αποκάλυψε ότι είδαν τα μάτια του στην πρόσφατη επίσκεψή του στα γειτονικά Σκόπια: «Εκεί που καθόμουν, βλέπω μια δικιά μας, από τις celebrities, τις τηλεπερσόνες και πήρε δυο τρία τσιτάκια. Εφευγε το κορίτσι για Ντουμπάι. Την παρακολουθώ, λοιπόν, από το Instagram. Το τι έχει ανεβάσει; Και λέω “πού είναι ο Πιτσιλής (σ.σ.: Γιώργος Πιτσιλής, ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων) να τις περιλάβει όλες αυτές;ˮ» αναρωτήθηκε με το γνωστό ύφος του, εξάπτοντας τη φαντασία των μελών του πάνελ.

Η «είδηση» όμως συνοδευόταν και από τη διαπίστωση που πρόσθεσε με νόημα ο γνωστός δημοσιογράφος: «Είναι αυτό που είπε ο Δημητράκης (σ.σ.: Παπανώτας) πριν: Στην κρίση ευδοκιμούν μερικά αρχαιότατα επαγγέλματα, οι βίζιτες»!

Μάλιστα, όπως είπε στη συνέχεια αστειευόμενος ο Δήμος Βερύκιος, μετά τις αποκαλύψεις του, όποια τηλεοπτική περσόνα βρέθηκε αυτές τις μέρες στο Ντουμπάι θα σπεύσει να κατεβάσει τις φωτογραφίες της από το Instagram, με τον φόβο μήπως τη συνδέσουν με τα λεγόμενά του!


«Ετσι, για καλό και για κακό! Γιατί σου λέει “εγώ δεν είμαι, αλλά ο άλλος που με βλέπει με φόντο την Ανατολή δεν θα σκεφτεί “ρε, μπας και είναι αυτή;”. Και άντε μετά να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας» είπε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος αρνήθηκε να προβεί σε περαιτέρω αποκαλύψεις, πάντως όσοι τον γνωρίζουν καλά είναι σίγουροι ότι σύντομα θα επανέλθει δριμύτερος με νεότερες και πιο... πιπεράτες λεπτομέρειες για την παράπλευρη δραστηριότητα της τηλεπερσόνας!
πηγή

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ενα γλοιώδες τσογλάνι που το παίζει δημοσιογράφος. Υπάρχουν υποκείμενα που τον ακούν και τον παρακολουθούν στα υστερικά του ξεκατινιάσματα.