Η τύχη δεν βοηθάει πάντα τους τολμηρούς >> Κάνει έλξεις στο χείλος ουρανοξύστη, χάνει τη λαβή του και σκοτώνεται (βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για Shocking moment Chinese daredevil falls to his death


O Κινέζος αναρριχητής ήθελε τα χρήματα του διαγωνισμού για να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του

Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει τη στιγμή της θανατηφόρας πτώσης στο κενό ενός διάσημου Κινέζου αναρριχητή από την κορυφή ενός 62ωροφου κτιρίου.


Στο βίντεο φαίνεται ο Wu Yongning να κάνει έλξεις στο χείλος του κτιρίου όταν ξαφνικά χάνει τη λαβή του και πέφτει στο κενό.

Η πτώση του σταμάτησε σε μια ταράτσα σε περίπου 14 μέτρα πιο κάτω, εκεί, δηλαδή, που βρήκε το άψυχο κορμί του ένας εργάτης καθαριότητας του κτιρίου. 
Ο Wu Yongning είχε γίνει διάσημος για τα αντιστοίχου περιεχομένου βίντεο που αναρτούσε στο κινεζικό Facebook, το Weibo, τα οποία, όμως, σταμάτησαν ξαφνικά από το τέλος Νοεμβρίου.

Κινεζικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι η θανατηφόρα άσκηση του διάσημου στη χώρα του αναρριχητή στο πολυώροφο κτίριο της πόλη Τσανγκσά έγινε στο πλαίσιο διαγωνισμού για ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο.

Συγγενείς του αποκάλυψαν ότι ο διαγωνισμός είχε βραβείο 100.000 yuan (12.800 ευρώ) καθώς ο Κινέζος αναρριχητής ήθελε τα χρήματα αυτά για να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του, η οποία ήταν και αυτή που ανακοίνωσε το θάνατό του με ανάρτηση στα social media διευκρινίζοντας ότι η θανατηφόρα πτώση έγινε στις 8 Νοεμβρίου.


Ο Wu πάντως στις αναρτήσεις του προειδοποιούσε ότι όσα κάνει είναι πολύ επικίνδυνα και καλούσε τους followers του να μην τα επιχειρούν. 





Σχόλια