Ρενέ Ζελβέγκερ >> Δεν έκανα σεξ με τον Γουαϊνστάιν για να παίρνω ρόλους.

Σχετική εικόνα



Σε αγωγή που κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν καυχιόταν πως είχε κοιμηθεί με τη Ρενέ Ζελβέγκερ και τη Σαρλίζ Θερόν.

Σχετική εικόνα
Σαρλίζ Θερόν

H Renee Zellweger απάντησε στους ισχυρισμούς και ξέσπασε κατά του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν. «Αν το είπε ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν αυτό, είναι γεμάτος σκ@τά».

Αποτέλεσμα εικόνας για renee zellweger movies

Ενώ δεκάδες ηθοποιοί κατηγόρησαν τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν για σεξουαλική παρενόχληση τους τελευταίους μήνες, μια από της προηγούμενες μούσες παρέμενε σιωπηλή. Ήρθε όμως η ώρα να ξεσπάσει κατά του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν η Ρενέ Ζελβέγκερ.



Η ηθοποιός του Bridget Jones’s ξέσπασε όταν έμαθε πως ήθελε να έκανε σεξουαλικές χάρες στον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν για ρόλους. Η καριέρα της είχε πάρει τα πάνω της συμμετέχοντας σε ταινίες όπως το Σικάγο και το Cold Mountain, παραγωγής του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν.
Σχετική εικόνα

Μετά τα όσα έγιναν γνωστά, η Ρενέ Ζελβέγκερ αρνήθηκε κατηγορηματικά πως έδινε το κορμί της για να φτάσει στην κορυφή. «Αν ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν το είπε αυτό είναι γεμάτος σκ@τά», δήλωσε ο εκπρόσωπός της.

Η σιωπή της Ρενέ Ζελβέγκερ

Σε αυτούς τους ισχυρισμούς δεν έχει ακόμα αντιδράσει η Σερλίζ Θερόν. Τον Οκτώβριο όμως είχε σχολιάσει τις καταγγελίες σε βάρος του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν. Τότε έλεγε πως δεν εκπλήσσεται. «Οι γυναίκες που έχουν μιλήσει για κακοποίηση είναι γενναίες και ηρωικές. Αν και δεν είχα προσωπική εμπειρία όπως αυτές με τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι εκπλήσσομαι. Αυτή η κουλτούρα υπήρχε πάντα. Όχι μόνο στο Χόλιγουντ αλλά και σε όλο τον κόσμο».

Σχετική εικόνα


Η Ρενέ Ζελβέγκερ ήταν μία από τις λίγες που δεν είχαν κάνει καμία δήλωση μετά το σκάνδαλο μεγατόνων στο Χόλιγουντ. Παρά το γεγονός ότι είχε εργαστεί εκτεταμένα με τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν. Είχαν συνεργαστεί πρώτη φορά στην ταινία A Price Above Rubies του 1998. Στη συνέχεια ήρθαν τα Bridget Jones’s Diary, Chicago και Cold Mountain. Αργότερα συνεργάστηκε μαζί του για την ταινία Miss Potter αφότου είχε ιδρύσει με τον αδερφό του την εταιρεία The Weinstein Co.


Όταν η Ρενέ Ζελβέγκερ είχε κερδίσει Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο Cold Mountain φρόντισε να ευχαριστήσει τους φίλους της στη Miramax και ιδιαίτερα τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν.

Σχόλια