Εξαλλη Μάρω Λύτρα >> Γιώργο Λιάγκα είσαι ατάλαντος και έγινες διάσημος προσβάλλοντας ανθρώπους

Αποτέλεσμα εικόνας για μαρω λυτρα



Η τραγουδίστρια απάντησε στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος σχολίασε τις αποκαλύψεις που έκανε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε η ίδια όταν έκανε καριέρα στην Ελλάδα

O Γιώργος Λιάγκας, μετά τα όσα αποκάλυψε η Μάρω Λύτρα για τον ισχυρό Έλληνα στο χώρο της μουσικής και της showbiz,που την παρενόχλησε, έκανε την κριτική του μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή, πριν μερικές ημέρες. Ο παρουσιαστής με καυστικά σχόλια, είπε μεταξύ άλλων ότι η Μάρω Λύτρα έκανε τις καταγγελίες γιατί ίσως τώρα θέλει να βγάλει νέο τραγούδι.

Αποτέλεσμα εικόνας για μαρω λυτρα

Η τραγουδίστρια, η οποία διαμένει μόνιμα στον Καναδά, ξέσπασε σήμερα κατά του Γιώργου Λιάγκα στο facebook λέγοντας ότι είναι ένας ατάλαντος δημοσιογράφος ο οποίος έγινε γνωστός προσβάλλοντας ανθρώπους. Είπε επίσης ότι το βραδινό σόου του είναι ένα φθηνό αντίγραφο των ξένων shows!

Αποτέλεσμα εικόνας για μαρω λυτρα



«Ήθελα να το μοιραστώ αυτό… Δείτε το πάνελ  και τον εξονυχιστικό έλεγχο από τον οποίο με περνάνε…Λιάγκα ποιος είσαι; Γιατί είσαι στην τηλεόραση; Είσαι @@ δημοσιογράφος και ατάλαντος και ένας βαρετός άνθρωπος χωρίς χάρισμα. Έγινες διάσημος προσβάλλοντας ανθρώπους σε πρωινάδικα. Η βραδινή εκπομπή σου είναι μια φθηνή κόπια την αμερικανικής. Δεν είσαι αστείος, δεν είσαι γοητευτικός και οι ερωτήσεις σου είναι βαρετές όπως και εσύ…Έκατσα και σε άκουσα να με «σκοτώνεις». Και τώρα θα επιστρέψω την χάρη. Είσαι τόσο τίποτα που γίνεσαι κάτι επειδή μιλάς για άλλους. Αυτοί που μένουν σε γυάλινα σπίτια δεν πρέπει να πετάνε πέτρες. Δεν χρειάζομαι την τηλεόραση σου πλέον. Δεν πουλάω τίποτα και θα σου πω γιατί το λέω τώρα.Ίσως προσπάθησα να το πω αλλά κανείς δεν με άκουσε γιατί το timing είναι τα πάντα. Και κυρίες, περιμένω περισσότερα από εσάς. Επίσης με κατηγορούν ότι όλο αυτό το έβγαλα από το κεφάλι μου, το δημιούργησα  μόνη μου. Δεν ισχύει αυτό. Περιμένω για τα δικαιώματα μου.Δεν είμαι μόνη μου. Ξέρω πολλές στις οποίες έχει κάνει το ίδιο, αλλά εκείνες νομίζουν ότι είναι οκ! Για αυτό Γιώργο Λιάγκα κλείσε το αμόρφωτο, απαίδευτο στόμα σου γιατί όταν είπα παγκόσμιο  εννοούσα ότι μένω στον Καναδά και αυτό έγινε στην Ελλάδα» 

Σχετική εικόνα


Η Μάρω Λύτρα μίλησε στην Realnews για τον άνθρωπο που την παρενόχλησε σεξουαλικά, εξέφρασε φόβους για τη ζωή της, ενώ αποκάλυψε και τις επόμενες ενέργειες της.


 H τραγουδίστρια που ζει και εργάζεται στον Καναδά μέσω της σελίδας της στο Facebook αποκάλυψε ότι πριν από μερικά χρόνια και ενώ βρισκόταν στα πρώτα βήματα της καριέρας της έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Και ενώ στον διεθνή Τύπο συνεχίζουν να συγκλονίζουν οι απανωτές αποκαλύψεις για τη δράση του Harvey Weinstein, του πανίσχυρου Αμερικανού κινηματογραφικού παραγωγού, με τις καταγγελίες εναντίον του να πολλαπλασιάζονται, στη χώρα μας ξεκίνησε η συζήτηση για το αν υπάρχει και ποιος είναι ο... Harvey Weinstein.

«Θα με θάψει αν δεν βρω καλό δικηγόρο», δήλωσε η Μάρω Λύτρα υπογραμμίζοντας ότι ο άνδρας που την παρενόχλησε είναι ισχυρός και με μεγάλη φήμη. Οταν εκείνη αρνήθηκε να ενδώσει, όπως έγραψε στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αυτός ο άνδρας επέμεινε σε μια επίδειξη απύθμενου θράσους. «Εδώ είναι Ελλάδα, γλυκιά μου, και εδώ είσαι ένα τίποτα». Και αυτή απάντησε: «Αυτός είναι ο νόμος και δεν θα είσαι τίποτα τώρα που θα μιλήσω. Και σιώπησα αρκετά».


Μιλώντας για τις επόμενες ενέργειές της είπε: «Αναζητώ έναν δικηγόρο. Δεν θέλω να συνδέεται με αυτό το τέρας».

Σχόλια