Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τρόμαξαν από την αντίσταση του λαού μας και έκαναν πίσω οι ανάλγητοι τροικανοί δανειστές >> Ο γύρος και το κεμπάπ δεν κινδυνεύουν

 Σχετική εικόναΜπορεί ο υπερήφανος ελληνικός λαός να καταπίνει το ένα Μνημόνιο μετά το άλλο και να υπογράφει (μέσω των πολιτικών του) όσα του χώνουν κάτω απο τη μούρη οι μισητοί δανειστές που είναι σκληροί και ανάλγητοι αλλά στο θέμα του πιτόγυρου υπήρξαμε εντελώς ανυποχώρητοι...

Διότι νταξ, ο Ελληνας είναι καλός καλός αλλά μην του πατήσεις τον κάλο...

Επομένως χάρις στην 17ωρη διαπραγμάτευση Τσίπρα οι δανειστές τρόμαξαν και υποχώρησαν και μας άφησαν να τρώμε ελεύθερα πιτόγυρα και σουβλάκια ...


Διαψεύδει τα περί απαγόρευσης γύρου και κεμπάπ στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης η Κομισιόν, μετά από δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου που ανέφεραν ότι τα δύο αγαπημένα φαγητά μπορεί να γίνουν σύντομα… είδος προς εξαφάνιση.

Εκπρόσωπος της Κομισιόν δήλωσε ότι η Επιτροπή ούτε σχεδιάζει ούτε σχεδίαζε ποτέ ανάλογη απαγόρευση.

Αντιθέτως, όπως ανέφερε ο εν λόγω εκπρόσωπος, πρότεινε την παράταση της χρήσης φωσφορικών αλάτων στην παρασκευή κρέατος.

Η ουσίες αυτές επιτρέπουν την ομογενοποίηση της κατάψυξης του προϊόντος, η οποία εμποδίζει τον κίνδυνο μη ισορροπημένου ψησίματος ή άλλης θερμικής επεξεργασίας.

Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι το κρέας ψήνεται ομοιόμορφα στην ολότητά του και μπορεί να σερβίρεται με ασφάλεια στους καταναλωτές.
Την ίδια ώρα, τονίστηκε ότι η πρόταση αυτή υποστηρίχθηκε από τα 24 εκ των 28 κρατών-μελών της Ένωσης, ενώ καμία χώρα δεν αμφισβήτησε την ασφάλεια χρήσης φωσφορικών αλάτων.

Σχόλια