Δεν βάζουμε μυαλό με τίποτα >> Χωρίς άδεια το τρενάκι στο Αίγιο που εκτροχιάστηκε σε λούνα παρκ

Αποτέλεσμα εικόνας για το τρενάκι που εκτροχιάστηκε σε λούνα παρκΧωρίς άδεια λειτουργούσε το τρενάκι λούνα παρκ στο Αίγιο όπου τραυματίστηκε την Τρίτη μία 39χρονη μητέρα όταν εκτροχιάστηκε το βαγόνι στο οποίο επέβαινε μαζί με τα τρία ανήλικά παιδιά της.

Νέα δεδομένα στην υπόθεση με το ατύχημα στο Αίγιο έρχονται στο φως καθώς έγινε γνωστό ότι το λούνα παρκ που ανοίξει δύο ημέρες πριν το ατύχημα, λειτουργούσε χωρίς να έχει αδειοδοτηθεί. 
Νομικός σύμβουλός του δήμου, υποστήριξε ότι δεν είχαν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες που απαιτούνταν για τη λειτουργία του λούνα παρκ, καθώς εκκρεμούσε ο έλεγχος για την ασφάλεια των παιχνιδιών. 


Η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα, τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ και τον χειριστή του μηχανήματος. «Δεν είχαν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για να λάβει την τελική άδεια ο επιχειρηματίας. Ευτυχώς που δεν σκοτώθηκαν και γλιτώσαμε τα χειρότερα. Η μητέρα έχει πάθει μετατόπιση σπονδύλου και αυτό θα χρειαστεί αρκετό διάστημα και θεραπεία» δήλωσε στον Ε.Τ η συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας Μαρία Ιατροπούλου. 

«Κάναμε δύο-τρεις γύρους και δεν θυμάμαι τίποτα άλλο». Αυτό είναι το μοναδικό που έχει μείνει ως ανάμνηση η 39χρονη μητέρα από τη στιγμή του ατυχήματος με την ίδια και τα τρία ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 12, 5 και 4 ετών, το βράδυ της Δευτέρας στο Αίγιο όταν το βαγόνι στο οποίο επέβαιναν εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα τα παιδιά να «εκτοξευθούν» στον αέρα και η ίδια να εγκλωβιστεί κάτω από τις σιδεριές.


Την ίδια ώρα οργή προκαλεί το επιχείρημα του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος μιλώντας στο Patras TV, απέδωσε το ατύχημα στο... μάτι.

«Το τρενάκι δούλευε καμιά ώρα. Μόλις τελείωσαν τα γενέθλια του κήπου πλάκωσε κόσμος. Λοιπόν εγώ στο μάτι δεν πιστεύω αλλά άρχισαν "θα κονομήσεις, θα κάνεις, θα ράνεις". Ο γιός μου ο μεγάλος έχει πείρα. Εγώ κάνω αυτή τη δουλειά από το 1969» δήλωσε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης. Άφησε, μάλιστα, υπονοούμενα ότι μπορεί να έφταιγε η 39χρονη για το ατύχημα λέγοντας «μηχανική βλάβη δεν υπάρχει πουθενά. Μήπως φοβήθηκε και σηκώθηκε όρθια;» 

Απαντώντας, δε, στο γιατί δεν είχε άδεια ο ίδιος υποστήριξε ότι έχει καταθέσει δικαιολογητικά «αλλά την άδεια μας τη δίνουν μετά από 1-2 μήνες».


Σχετική εικόνα


Αποτέλεσμα εικόνας για το τρενάκι που εκτροχιάστηκε σε λούνα παρκΣχετική εικόνα


Σχόλια