Ελεονώρα Μελέτη >> Δεν υποχωρεί ούτε βήμα στη διαμάχη με τον Σκάι..

Αποτέλεσμα εικόνας για μελετη ελεονωρα



Εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με τη δικαστική διαμάχη που έχει προκύψει μεταξύ της Ελεονώρας και του ΣΚΑΪ μετά την ξαφνική λήξη της συνεργασίας τους

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια στράφηκε στη δικαστική οδό όταν ο σταθμός του Φαλήρου έληξε μονομερώς και απροσδόκητα τη συνεργασία του παρά το γεγονός ότι η παρουσιάστρια είχε είχε αρνηθεί άλλες τηλεοπτικές συνεργασίες προκειμένου να είναι σωστή στις υποχρεώσεις της απέναντι στον ΣΚΑΙ και έχοντας, ήδη, γνωστοποιήσει σε στελέχη του σταθμού την εγκυμοσύνη της.

Την Τρίτη ήταν προγραμματισμένο η υπόθεση να συζητηθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά, ωστόσο, το προηγούμενο βράδυ της δικάσιμου ο πληρεξούσιος δικηγόρος του ΣΚΑΪ επικοινώνησε με τον πληρεξούσιο δικηγόρο της παρουσιάστριας, Νίκο Αγαπηνό, ζητώντας να αναβληθεί η εκδίκαση καθώς η διευθύνων σύμβουλος του σταθμού Εύη Κουτσαφτάκη επιθυμεί να συναντηθεί με τη Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν δέχθηκε να αναβληθεί η δίκη προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσαν να την είχαν καλέσει νωρίτερα και όχι την ημέρα της δικάσιμου.

Έτσι η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο με την πλευρά του ΣΚΑΪ να ζητά ξανά αναβολή προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συνάντηση. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα ορίζοντας όμως ότι αν δεν υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός τότε η υπόθεση θα συζητηθεί εκ νέου την Τρίτη 23 Ιανουαρίου.


Να σημειωθεί ότι η Ελεονώρα Μελέτη ζητά με την αγωγή της μισθούς και αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης, ενώ δεν αποκλείεται -στην περίπτωση που δεν προκύψει εξωδικαστικός συμβιβασμός- να διεκδικήσει με νέα αγωγή και διαφυγόντα κέρδη.


Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Χμμμμ....