Παράνομα ζευγάρια >> Αυτοί είναι οι δημοφιλέστεροι τρόποι που επικοινωνούν μεταξύ τους

Αποτέλεσμα εικόνας για cheating in a relationshipΈνα από τα μεγαλύτερα dating sites μάς αποκαλύπτει με έρευνά του ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι τρόποι με τους οποίους επικοινωνούν οι παράνομοι εραστές.

Smartphone

Το κινητό είναι το πιο συνηθισμένο μέσο επικοινωνίας στις περιπτώσεις ενός παράνομου έρωτα, καθώς το 56% των ανθρώπων που συμμετείχαν στην έρευνα να δηλώνουν ότι το προτιμούν όταν θέλουν να επικοινωνήσουν.

Email

Στη δεύτερη θέση με ποσοστό 40% βρίσκεται το email, ένας τρόπος λίγο πιο ριψοκίνδυνος γιατί αν μείνει ανοιχτό ή αν έχει αποθηκευμένο τον κωδικό του λογαριασμού του χρήστη, είναι πολύ πιθανό να και αποκαλυφθεί η απιστία.

Dating sites

Το 20% των ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι επικοινωνούν μέσω dating sites με άλλους συντρόφους. Έχει άλλωστε το πλεονέκτημα αυτή η επιλογή καθώς υπάρχουν πολλά τέτοια sites άρα είναι πιο δύσκολο να αποκαλυφθεί ο άπιστος.

Social media

Το 18% δηλώνει ότι προτιμά τα social media για να επικοινωνήσει με το πρόσωπο που απατά τη σχέση του.

Κρυφό τηλέφωνο


Αν και σαφέστατα είναι η πιο ακριβή επιλογή, το να έχεις δεύτερο κινητό σε τέτοιες περιπτώσεις βοηθά. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το 11% των ατόμων που συμμετείχε στην έρευνα.

Σχόλια