Κατερίνα Στικούδη >> Οι άνδρες που έχω πάει μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού...

Αποτέλεσμα εικόνας για κατερινα στικουδη


Η Κατερίνα Στικούδη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή ΕΔΩ του ΣΚΑΙ και απάντησε για όλα. Ανάμεσά στις ερωτήσεις τέθηκαν και κάποιες ιδιαίτερα αιχμηρές όπως το τι θα απαντούσε σε κάποιον που την αποκαλεί “άφωνη”. Η τραγουδίστρια απάντησε ότι δε θεωρεί ότι είναι άφωνη, αντιθέτως, θεωρεί τη φωνή της ως το πιο δυνατό της σημείο.
Αποτέλεσμα εικόνας για στικουδη

Αποτέλεσμα εικόνας για στικουδη Πρόσθεσε ότι κανείς μπροστά της δεν την έχει αποκαλέσει έτσι, και ότι αν της συμβεί θα τον προκαλέσει να την ακούσει είτε ζωντανά είτε σε κάποιο από τα video που ανεβάζει η ίδια μόνο με πιάνο και φωνή αν δεν το έχει κάνει και μετά να βγάλει το δικό του συμπέρασμα, να μην επηρεάζεται από τις κακές γλώσσες.
Eίπε πως δεν θέλει να κάνει τηλεόραση αντιθέτως θα ήθελε να τραγουδήσει μαζί με το συγκρότημα Maroon5. Τόνισε πως είναι ερωτευμένη εδώ και πολλά χρόνια με τον ίδιο άντρα και μάλιστα όσο περνάει ο καιρός αυτός ο έρωτας φουντώνει. Όσον αφορά στο αν θα παντρευτεί το σύντροφό της, είπε πως αυτό θα γίνει, αλλά είναι στα μακροπρόθεσμα σχέδιά της.


Όταν ρωτήθηκε αν έχει απατηθεί, εκείνη είπε ότι στο παρελθόν δεν ξέρει τι μπορεί να έχει συμβεί, άλλωστε δεν την ενδιαφέρει πλέον, και τόνισε πως οι πρώην της θέλει να είναι καλά και ευτυχισμένοι εκεί που είναι ενώ τόνισε πως μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Σχόλια