33χρονη έβγαλε - μόνη της - το ακρυλικό της νύχι και έπαθε σηψαιμία >> Της έκοψαν μέρος του αντίχειρα


Αποτέλεσμα εικόνας για Cherie Newman  Daily Mail

Όλα ξεκίνησαν όταν η Cherie Newman αποφάσισε να κάνει αφαίρεση του ακρυλικού μόνη της, βγάζοντάς το μόνη της, με αποτέλεσμα να σκίσει το νύχι της.
Αποτέλεσμα εικόνας για Cherie Newman  Daily Mail

Αποτέλεσμα εικόνας για Cherie Newman  Daily Mail


Αποτέλεσμα ήταν να μολυνθεί και η 33χρονη να πάθει σηψαιμία από την οποία οι γιατροί την έσωσαν τελευταία στιγμή.

Όπως εξήγησε η ίδια μιλώντας στη «Daily Mail», ήταν πολύ απασχολημένη με τα τρία της παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 12 ετών ώστε να ανησυχήσει που το σκισμένο της νύχι δεν «έκλεινε».

Όταν όμως επισκέφτηκε τους γιατρούς τον περασμένο Αύγουστο (τέσσερις εβδομάδες μετά την αφαίρεση του ακρυλικού) καθώς δεν ένιωθε καλά, κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή της στο νοσοκομείο, καθώς ο αντίχειράς της είχε γίνει μωβ.

Αμέσως την έβαλαν στο χειρουργείο και αφαίρεσαν μέρος από την κορυφή του αντίχειρα



Η ίδια, μοιράστηκε δημόσια την ιστορία της αλλά και σοκαριστικές φώτο από την περιπέτειά της, προκειμένου να προειδοποιήσει τις άλλες γυναίκες για τους κινδύνους που εγκυμονεί η αφαίρεση ακρυλικών νυχιών στο σπίτι δίχως τη βοήθεια επαγγελματία.



«Δεν έδωσα σημασία στο κόψιμο γιατί ήταν πολύ μικρό. Έτσι το άφησα και ξεχάστηκα τελείως. Ωστόσο τον Αύγουστο άρχισε να πρήζεται και έτσι αποφάσισα να πάω σε γιατρό. Ακόμα και τότε δεν έδινα σημασία. Άρχισα να σοκάρομαι όμως όταν την ημέρα που έκλεισα το ραντεβού μου στο γιατρό ο αντίχειρας άλλαξε χρώμα. Ήταν προφανές πως είχε μολυνθεί. Με το που έφτασα στον γιατρό είχα ρίγη, ναυτία και ζαλάδες. Έφτασα πολύ κοντά στον θάνατο. Δεν είχα ιδέα ότι η αφαίρεση ενός ψεύτικου νυχιού θα μπορούσε να προκαλέσει μόλυνση στο αίμα. Ο πόνος ήταν ανυπόφορος μετά την επέμβαση, καθώς μου αφαιρέθηκε το δέρμα στον αντίχειρα και το νύχι».



Η 33χρονη, νοσηλεύτηκε έξι ημέρες και υπεβλήθη σε δυο εγχειρήσεις προκειμένου να καθαριστεί το μολυσμένο σημείο.


Περίπου έξι μήνες μετά την περιπέτειά της, η Cherie έχει αναρρώσει πλήρως και το νύχι της έχει αρχίσει σιγά σιγά να μεγαλώνει και πάλι. Η ίδια δηλώνει πως θα συνεχίσει να φορά ακρυλικά νύχια αλλά ορκίζεται πως δεν πρόκειται να τα αφαιρέσει μόνη της ποτέ ξανά.

Σχόλια