Ζηλιάρης, ψυχοπαθής σύζυγος >> Βασάνιζε επί πέντε ώρες την 30χρονη γυναίκα του και αναρτούσε φωτογραφίες και βίντεο





Μία ασύλληπτη επίδειξη αγριότητας έχει προκαλέσει σοκ και οργή στο ρωσικό διαδίκτυο, μετά την ανάρτηση φωτογραφιών μίας βάναυσα κακοποιημένης γυναίκας από τον σύζυγό της, η οποία στην συνέχεια έχασε την ζωή της. Τις φωτογραφίες ανάρτησε ο ίδιος ο δράστης… για να τις μοιραστεί με τους φίλους του.

Ο 34χρονος, Μαξίμ Γκριμπανόφ, βασάνιζε επί πέντε συνεχόμενες ώρες την 30χρονη σύζυγό του και μητέρα ενός εννιάχρονου κοριτσιού, Αναστασία, τραβώντας, ταυτόχρονα, βίντεο με το κινητό του.


Τις κραυγές της νεαρής γυναίκας άκουσε μια γειτόνισσα η οποία ειδοποίησε τους γονείς του θύματος και τις πρώτες βοήθειες. Το ασθενοφόρο την μετέφερε στο νοσοκομείο με βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι και σε όλο το σώμα. Σχεδόν αμέσως έπεσε σε κώμα από το οποίο δεν κατάφερε να βγει και κατέληξε μετά από έξι μέρες.


Ο δράστης συνελήφθη και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες και πολύχρονες ποινές φυλάκισης. Από την προανάκριση προκύπτει ότι ο λόγος της δολοφονίας ήταν η ζήλια, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι η γυναίκα έπεφτε συχνά θύμα σωματικής και ψυχολογικής βίας από τον σύζυγό της.



πηγή

Σχόλια