Βόμβα στο NOMADS >> Αποφάσισε να αποχωρήσει η Κολέτσα

Αποτέλεσμα εικόνας για bomb explosionΣαν «βόμβα» (βλέπε πάνω) έσκασε στο NOMADS η απόφαση της Χριστίνας Κολέτσα να αποχωρήσει από το παιχνίδι, τονίζοντας πως δεν αντέχει άλλο τις τεταμένες σχέσεις που υπάρχουν και ήρθαν στην επιφάνεια μετά τον καβγά για το επιπλέον πιάτο ρύζι που έφαγε ο Γιώργος Κατσινόπουλος.

Σε άλλη... διάσταση έχει περάσει τις δύο τελευταίες ημέρες το Nomads, το οποίο μέχρι πρότινος κυλούσε ήρεμα με ελάχιστες συγκρούσεις και πολύ fairplay. Αυτά όμως αποτελούν πια παρελθόν, καθώς από την πρώτη κιόλας εβδομάδα μετατροπής του παιχνιδιού σε ατομικό από ομαδικό, βγήκαν τα μαχαίρια!

Αποτέλεσμα εικόνας για κολετσα nomads Το περιστατικό της ψηφοφορίας της Τρίτης με τον Κατσινόπουλο να βρίσκεται κατηγορούμενος από την Αποστολία Ζώη και τον Λευτέρη Παρασκευά γιατί έφαγε μία μερίδα ρύζι παραπάνω, ρύζι που προοριζόταν για το πρωί (και τελικά απ' ότι ειπώθηκε δεν φαγώθηκε καν όλο και πετάχθηκε αρκετό), είχε και συνέχεια, που ήταν ακόμη πιο συναρπαστική (για την παραγωγή και για όσους το βλέπουν ως ένα ριάλιτι φυσικά).

Η κίνηση του Γιώργου Κατσινόπουλου να προχωρήσει σε μοίρασμα των προμηθειών κατ' άτομο βρήκε συνεχιστές και ακόλουθους, με αποτέλεσμα η παραλία να χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Από τη μία οι «κολλητοί» Κατσινόπουλος, Μαυρίδης, Αναδιώτης και η Δήμητρα Φραντζή, από την άλλη οι Παρασκευάς, Ζώη και κάπου στη μέση να μην ξέρουν τι να κάνουν οι Ζαμπίδης, Μιλλούση, Κολέτσα. 
Το «σπάσιμο» των παικτών που βρίσκονται στην παραλία σε δύο στρατόπεδα φάνηκε και κατά τη διάρκεια της συνάντησης πριν από τον αγώνα, όπου φάνηκε ότι η κατάσταση έχει... ξεφύγει. Ο Κατσινόπουλος επέπληξε ξανά τους δύο που τον ψήφισαν για το ρύζι, η Φραντζή πήρε το μέρος του και προσπάθησε να μιλήσει για συνωμοσίες της Αποστολίας Ζώη, η οποία με τη σειρά της προσπαθούσε να δικαιολογηθεί και να αποδείξει ότι δεν είναι αυτό που νομίζουν, ενώ ο Λευτέρης αντεπιτέθηκε - έστω και με το γάντι - στον Κατσινόπουλο!

Αποτέλεσμα εικόνας για κολετσα nomads
Σειρά πήραν ο Μαυρίδης με τον Οροκλό: ο γνωστός παρουσιαστής είπε ότι Αναδιώτης και Κατσινόπουλος είναι οι φίλοι του και όλοι οι υπόλοιποι δεν τον νοιάζουν καθόλου, ούτε καν να του μιλούν. Εκεί εξερράγη ο Κωνσταντίνος Οροκλός, ο οποίος απάντησε με ειρωνεία και νεύρα, τονίζοντας ότι έχει κουραστεί πια με τον Μαυρίδη που τη μία το παίζει φιλόζωος, την άλλη με δάκρυα προσπαθεί να κερδίσει το κοινό, την παράλλη το «παίζει» πονεμένος ήρωας, προτείνοντας να του δώσουν το Οσκαρ ηθοποιίας. «Πάνω που πάω να σε συμπαθήσω ξεκινάς το θεατράλε» κατέληξε ο μακρυμάλλης ιδιοκτήτης μπαρ. «Καλύτερα να μη με συμπαθήσεις ποτέ» ήταν η απάντηση του Μαυρίδη που βρισκόταν δίπλα του. 
«Τον Παρασκευά δεν θα τον ξαναπω με το μικρό του όνομα γιατί έχω ένα κολλητό αδερφό μου με το συγκεκριμένο όνομα... Γελοίοι. Κάνανε αυτό το θεατράκι γενικά και προσπαθούσα να καταλάβω πότε θα εκτεθούν... Έλεγα πότε θα εκτεθούν... Και εκτέθηκαν σήμερα για μένα ανεπανόρθωτα. Τι κάνετε; Δηλαδή τι; Δηλαδή δεν τολμάτε τι; Να ακουμπήσετε εμένα και πάτε να ψηφίσετε τους φίλους μου; Με ποια δικαιολογία; Ότι να΄ναι ακούω... Ακούω για γυναικεία αλληλεγγύη, για ρύζι... Πείτε το ρε, πείτε το ότι είναι να πείτε... Πείτε το... Να τελειώνουμε ρε...», είπε στην κάμερα της εκπομπής της παραγωγής του Nomads ο Μαυρίδης.

Κάπου εκεί πήρε το λόγο η Χριστίνα Κολέτσα.


Αποτέλεσμα εικόνας για κολετσα nomads


«Είμαστε όλοι πάρα πολύ καλά παιδιά, πραγματικά. Έχουμε μπλέξει μέσα σε ένα κυκεώνα μικροπραγμάτων, μπαίνουμε στη διαδικασία να συζητάμε πράγματα που είναι τελείως έξω από τη δική μου πραγματικότητα. Θα ήθελα πάρα πολύ όλοι εδώ πέρα να γελούσαμε… Όλο αυτό το πράγμα με έχει κουράσει πάρα πολύ! Υπάρχουν στιγμές σαν κι αυτή που θέλω πάρα πολύ καιρό και νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα εγώ να αποχωρήσω!», ανέφερε η τραγουδίστρια και τους άφησε όλους έκπληκτους.


Σχόλια