Επιτέλους, τσακωμοί και ένταση στο Nomads >> Κατσινόπουλος για Ζώη «Τα μαγειρεύει και μετά σου ζητά συγγνώμη…»

Χαμός στο Nomads: Ο Κατσινόπουλος ξεσκεπάζει την Ζώη «Τα μαγειρεύει και μετά σου ζητά συγγνώμη…»




Λένε πολλοί ότι αυτό το Nomads είναι επικίνδυνο να το παρακολουθείς εφόσον κινδυνεύεις να σε πάρει ο ύπνος να πέσεις και να χτυπήσεις...

Πολλοί αναπολούν με νοσταλγία τις κουλαμάρες και τις υστερίες του Ντάνου απο το σαρβάιβορ , τις κλίκες και όλα αυτά τα ωραία για να περνάει η ώρα...

Φαίνεται όμως ότι ξύπνησαν και στο Nomads


Οι παίκτες θα τσακωθούν και αφορμή θα σταθεί το φαγητό γιατί η πείνα τους έχει θερίσει. Ο Γιώργος Κατσινόπουλος θα χάσει την ψυχραιμία του, μιας και κάποιοι παίκτες θα του καταλογίσουν ότι έφαγε περισσότερο, κάτι το οποίο δεν έκανε και ο Γιώργος θα ζητήσει να μοιραστούν οι προμήθειες! Και δε θα μείνει μόνο εκεί ο Γιώργος Κατσινόπουλος θα ξεσκεπάσει την Αποστολία Ζώη: «Η Αποστολία είναι πάρα πολύ καλή σ’ αυτό που κάνει, αυτό που έκανε σήμερα το έχει κάνει πάρα πολλές φορές… τα κάνει όπως πρέπει να τα κάνει, τα μαγειρεύει, τα ξεφουρνίζει και μετά έρχεται να σου ζητήσει συγγνώμη on camera και να κάνουμε διάλογο…Δεν υπάρχει κανένας διάλογος, οι σχέσεις τελείωσαν, οι ομάδες έχουν χωριστεί…»!

Στο πλευρό του Κατσινόπουλου είναι ο Νίκος Αναδιώτης, ο Γιώργος Μαυρίδης, η Δήμητρα Φραντζή και η Βασιλική Μιλλούση και από την άλλη είναι η Χριστίνα Κολέτσα με την Αποστολία Ζώη και τον Λευτέρη Παρασκευά!


Ο δε Γιώργος Μαυρίδης θα πει σε έντονο ύφος: «Όλα μπορώ να τα ανεχτώ, μην μου πειράξεις όμως τον φίλο μου»! Χαμός στην παραλία του Nomads! Δείτε το αποκαλυπτικό τρέιλερ!




Σχόλια