Nomads: Στη βίλα οι «κόκκινοι» - Επιστρέφει ο Ζαμπίδης! >> Ατομικό το παιχνίδι από την επόμενη εβδομάδα

Αποτέλεσμα εικόνας για ζαμπιδης nomads



Με σκορ 5-0 οι Νομάδες της Φωτιάς επιστρέφουν στη βίλα, μία εβδομάδα πριν την ένωση των ομάδων - Αποχώρησε οριστικά η Μαντώ λόγω τραυματισμού και μπαίνει ο Ζαμπίδης που είχε αποχωρήσει την προηγούμενη Πέμπτη

Συνήθεια κοντεύει να γίνει για τους Νομάδες της Φωτιάς οι νίκες με... παρθένο σκορ. Στο καθιερωμένο αγώνισμα της Επικράτειας για το ποια ομάδα θα πάει στη βίλα, οι «κόκκινοι» επικράτησαν για ακόμη μία φορά με 5-0, με άνεση μάλιστα.


Το αγώνισμα ήταν σκληρό, με τους αντιπάλους να προσπαθούν με σάκους να ρίξουν από μία δοκό ισορροπίας τους παίκτες προτού την περάσουν και συγκεντρώσουν όσες περισσότερες καρύδες μπορούσαν.

Νίκος Αναδιώτης και Δημήτρης Αλεξάνδρου αποδείχθηκαν πολύ γρήγοροι και ανθεκτικοί δίνοντας με την συνδρομή του Γιώργου Μαυρίδη τους απαραίτητους πόντους για να στείλουν την ομάδα τους στη βίλα, την τελευταία εβδομάδα ύπαρξης των δύο ομάδων. Από την ερχόμενη Κυριακή το παιχνίδι γίνεται ατομικό και όλοι οι παίκτες, όπως είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μεταφέρονται μόνιμα στην παραλία, ξεχνώντας τις ανέσεις του σπιτιού. 
Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε σε δύο ημέρες, καθώς την πρώτη ημέρα η ισχρυή βροχόπτωση ανάγκασε την παραγωγή να διακόψει το παιχνίδι. 

Σαν ανταμοιβή στους παίκτες, ο Αρναούτογλου ανακοίνωσε ότι οι παίκτες των δύο ομάδων θα περνούσαν όλοι μαζί την υπόλοιπη ημέρα και νύχτα στη βίλα, κάτι που χαροποίησε τους πάντες.

Ακόμη περισσότερο χάρηκαν όταν είδαν ότι ο σεφ κ. Αντώνης είχε ετοιμάσει μία μεγάλη ποικιλία με βάση τα ζυμαρικά: από παστίτσιο, μακαρονάδες με γαρίδες, με θαλασσινά, γιουβέτσι, με χταπόδι κρασάτο, και όλα αυτά συνοδευόμενα από χωριάτικη σαλάτα και φέτα! 

Εκτός λόγω τραυματισμού η Μαντώ  - Επιστρέφει ο Ζαμπίδης

Αποτέλεσμα εικόνας για μαντώ γαστεράτου nomads

Λίγο-πολύ αναμενόμενη ήταν η οριστική αποχώρηση της Μαντούς Γαστεράτου από το Nomads, μετά το πρόβλημα τραυματισμού. Έτσι, δεν προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση η σημερινή ανακοίνωση του Αρναούτογλου, ότι οι εξετάσεις της έδειξαν πως έχει ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, ο οποίος δεν θα της επιτρέψει να αγωνιστεί για κάποιες ημέρες.

Αποτέλεσμα εικόνας για μαντώ γαστεράτου nomads


Με δάκρυα στα μάτια λοιπόν η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως μετά από αυτό δεν θέλει να το ρισκάρει και να διακινδυνεύσει την υγεία της και ούτε να είναι στην ομάδα χωρίς να κάνει κάτι, γι΄αυτό και θα αποχωρήσει. Οι συμπαίκτες της προσπάθησαν να την μεταπείσουν, ωστόσο η ίδια δεν άλλαξε γνώμη.Τους ευχαρίστησε και πήρε την απόφαση να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.

Η απόφασή της αυτή, όμως, έκρυβε και μία έκπληξη. Κάθε απρόβλεπτη αποχώρηση ισοδυναμεί με μία άφιξη για να υπάρχει ισορροπία στο παιχνίδι. Η απόφαση της Γαστεράτου λοιπόν οδήγησε την παραγωγή να προτείνει στον Μιχάλη Ζαμπίδη λίγο πριν φύγει για Ελλάδα, να παραμείνει στο παιχνίδι, παίρνοντας τη θέση της αποχωρήσασας στην ομάδα της Φωτιάς! Σε αυτή την περίπτωση βέβαια πρέπει οι «κόκκινοι» να στείλουν έναν άλλον άντρα στους Ωκεανούς, ενώ αν αποφασίσουν να μην «σπάσουν« την ομάδα, να στείλουν απευθείας τους «μπλε» τον Ζαμπίδη. Τη Δευτέρα, που θα κριθεί και ποιος θα είναι ο τελευταίος παίκτης που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι πριν την ένωση των ομάδων, θα φανεί ποια απόφαση πήραν οι Νομάδες της Φωτιάς. 
πηγή

Σχόλια