Μην ανησυχείς.!!!! Ερωτευμένος με χορεύτρια από το μπαλέτο του ο Γιώργος Σαμπάνης!

Ερωτευμένος με χορεύτρια από το μπαλέτο του ο Γιώργος Σαμπάνης!


Τον έρωτα στα μάτια μελαχρινής, εντυπωσιακής χορεύτριας από το σέξι μπαλέτο του, στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται, βρήκε ο Γιώργος Σαμπάνης, σύμφωνα με την Espresso!

Η καλλονή που έχει πάρει τα μυαλά του Γιώργου Σαμπάνη, ονομάζεται Έλενα, είναι 26 χρόνων, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, είναι επαγγελματίας χορεύτρια, ενώ έχει περπατήσει και σε πασαρέλα της Kathy Heyndels. 

Οι φήμες πως είναι σε σοβαρή σχέση με τον ταλαντούχο τραγουδοποιό γύρω στους οκτώ μήνες αποδεικνύονται αληθινές. Αν και ο Γιώργος Σαμπάνης προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει τη σχέση αυτή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάποια διήμερα το καλοκαίρι -εθεάθησαν σε απομονωμένες πλαζ- τους πρόδωσαν...

Επίσης, αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι πέτυχαν το ερωτευμένο ζευγάρι τον περασμένο Ιούλιο σε πτήση προς Ιταλία, πρόδωσαν το κρυφό ειδύλλιο, καθώς αναγνώρισαν αμέσως πως πρόκειται για την ίδια σέξι χορεύτρια που κλέβει κάθε Παρασκευή και Σάββατο τις εντυπώσεις στην πίστα του Acro!

Άτομα από το περιβάλλον του τραγουδιστή μάς εκμυστηρεύτηκαν πως εδώ και 8 μήνες ο ερωτοχτυπημένος καλλιτέχνης και πρώην πρωταθλητής στίβου δεν έχει μάτια για άλλη γυναίκα!




Σχόλια