Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε >> Νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε ο φοιτητής στην Κάλυμνο

Αποτέλεσμα εικόνας για καλυμνο φοιτητης




Από σφαίρα σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις το τραύμα στο κεφάλι - Θρίλερ με το πτώμα - Είχε ερευνηθεί το σημείο που βρέθηκε νεκρός - Ο τσακωμός με τον πατέρα του μία μέρα πριν από την εξαφάνιση

Μία άγρια δολοφονία αποκαλύπτεται πίσω από την τραγική κατάληξη που είχε η εξαφάνιση του 21χρονου φοιτητή, Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου.


Ο νεαρός βρέθηκε από έναν 14χρονο σε παράπηγμα την ώρα που έπαιζε και έφερε στο σώμα του χτυπήματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια. Ωστόσο, ένα τραύμα που φέρει στο κεφάλι του, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις παραπέμπει σε σφαίρα.  

Ο ανήλικος είδε το πτώμα του 21χρονου πεσμένο μπρούμυτα σε στάνη και αμέσως ενημέρωσε τους συγγενείς του που κάλεσαν την αστυνομία.  

Ο τσακωμός με τον πατέρα και το θρίλερ με το πτώμα


Ο 21χρονος, που ζούσε στην Αθήνα και είχε πάει στην Κάλυμνο για να επισκεφθεί την μητέρα του, το περασμένο Σάββατο, μία ημέρα πριν από την εξαφάνισή του, είχε τσακωθεί με τον πατέρα του. Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι είδαν το παιδί να κλαίει στην πλατεία. 

Την Κυριακή, την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του, τρεις γυναίκες τον είχαν δει να φεύγει με τα πόδια. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο νεαρός, δεν φαίνεται να είχε μετακινηθεί πολύ με το ποδήλατό του, καθώς δεν υπήρχαν ίχνη από τις ρόδες του ποδηλάτου. Οι πυροσβέστες επεσήμαναν ακόμη ότι είχαν ερευνήσει αρκετές φορές το σημείο, όπου βρέθηκε νεκρός ο φοιτητής. Το γεγονός αυτό γεννά ερωτηματικά για πιθανή μεταφορά του πτώματός του στο σημείο. 

Ακόμη, το τραύμα που φέρει ο νεαρός στο κεφάλι του είναι παλαιότερο και όχι σημερινό, ενώ οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για σφαίρα. Ωστόσο φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση. 

Την ίδια ώρα στην Κάλυμνο μεταβαίνει και κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών προεκειμένου να συνδράμει στην εξιχνίαση της υπόθεσης. 

Το πτώμα του νεαρού θα παραμείνει στο σημείο όπου βρέθηκε και το οποίο θα φυλάσσεται από αστυνομικούς, καθότι το νησί δεν διαθέτει ιατροδικαστή και αναμένεται να φτάσει την Κυριακή από τη Ρόδο. 

Σημειώνεται, ότι χθες η μητέρα του 21χρονου Νίκου εμφανίστηκε με συγγενικό της πρόσωπο στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, εκφράζοντας την αγωνία της για την τύχη του παιδιού της.


Αποτέλεσμα εικόνας για καλυμνο φοιτητης



«Μαμά, πάω μια βόλτα με το ποδήλατο και επιστρέφω» ήταν τα τελευταία λόγια του 21χρονου, όπως είχε δηλώσει στους αστυνομικούς του τμήματος Καλύμνου η μητέρα του.

Η γυναίκα από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να περιγράψει στους αστυνομικούς την εμφάνιση του γιου της. 

Το ποδήλατο εντοπίστηκε την ίδια μέρα, ενώ δύο μέρες αργότερα βρέθηκαν τα παπούτσια και οι κάλτσες, αντικείμενα τα οποία αναγνωρίστηκαν από τη μητέρα του.

Σχόλια