Δήμαρχος Μάνδρας: Τα ρέματα αποκλειστική ευθύνη της Δούρου. Ο Τσίπρας δεν μπήκε στην πόλη. Εκανε βόλτα στην Εθνική οδό.

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας δουρου στη μανδρα




Δήμαρχος Μάνδρας: Είμαστε σαν τη Δαμασκό - Τσίπρας και Δούρου δεν μπήκαν καν στην πόλη


Για απουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της Ρένας Δούρου από το εσωτερικό της πόλης, καθώς έμειναν στην Εθνική οδό, έκανε λόγο η δήμαρχος της Μάνδρας Αττικής, Ιωάννα Κριεκούκη.

«Εγώ ζήτησα να έρθουν να δουν την πόλη, δεν μπήκαν μέσα», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ ενώ περιέγραψε την περιοχή με τη Δαμασκό.


Μάλιστα ανέβασε τις προηγούμενες εκτιμήσεις της για 1.500 κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις στις 2.000. «Οι άνθρωποι είναι άστεγοι και πρέπει να αποζημιωθούν άμεσα», πρόσθεσε.

Εξάλλου, υπογράμμισε την ανάγκη να ξανανοίξουν τα ρέματα με μπουλντόζες, πάνω από τα ήδη κατεστραμμένα σπίτια και καταστήματα που βρίσκονται στον ρου τους. «Ήδη τα ρέματα τα γκρέμισαν όλα (σπίτια/επιχειρήσεις), τώρα πρέπει απλώς να τα καθαρίσουν».

Όπως εξήγησε, για τα ρέματα έχει αποκλειστική ευθύνη η περιφέρεια: «τα ρέματα δεν μπορώ να τα ανοίξω, είναι καθαρά ευθύνη της περιφέρειας, βάσει νόμου δεν έχω δικαίωμα», ξεκαθάρισε, διαβεβαιώνοντας πως, ως δήμαρχος, φροντίζει για τον καθαρισμό των φρεατίων δύο φορές τον χρόνο.

Η δήμαρχος έκανε λόγο για ολική καταστροφή των καταστημάτων που στεγάζονταν σε ισόγειους χώρους.

Εκτίμησε επίσης ότι για να επιστρέψει στην κανονικότητα η ζωή στην περιοχή θα χρειαστεί πολύς καιρός αφού όπως είπε σε επίπεδο υποδομών της πόλης «έχουν ξηλωθεί τα πάντα».

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας δουρου στη μανδρα




Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας δουρου στη μανδρα




Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας δουρου στη μανδρα



Σχόλια