Κίνημα Αλλαγής >> Ετσι θα λέγεται πλέον το ...ΠΑΣΟΚ





Συνάντηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού και συνυποψήφιό της στις εκλογές για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Σταύρο Θεοδωράκη είχε σήμερα το πρωί στη Βουλή, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΔΗΣΥ Φώφη Γεννηματά.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης Γεννηματά- Θεοδωράκη τέθηκε επί τάπητος το όνομα της νέας Παράταξης, με τους δυο πολιτικούς αρχηγούς να συμφωνούν στο όνομα "Κίνημα Αλλαγής", ένα όνομα που θα τεθεί σε διαβούλευση και με τους υπόλοιπους. Μάλιστα, υπό την «αιγίδα» του "Κινήματος Αλλαγής" θα λειτουργούν ΔΗΣΥ, Ποτάμι και όλα τα κόμματα και οι κινήσεις του χώρου.

Παράλληλα, όπως συμφωνήθηκε, αρχές της Άνοιξης αναμένεται να γίνει το συνέδριο της νέας Παράταξης. «Είμαστε αποφασισμένοι να συνεργαστούμε αποτελεσματικά ώστε να ανταποκριθούμε στην καθαρή εντολή των πολιτών για ενότητα, αλλαγή πολιτικών συσχετισμών και προοδευτική διακυβέρνηση» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Είμαστε αποφασισμένοι να γεννήσουμε κάτι νέο» τόνισε από την πλευρά του ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Eπιπλέον, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει πριν τις εκλογές ανάδειξης ηγεσίας Κεντροαριστεράς τόσο η Φώφη Γεννηματά όσο και ο Σταύρος Θεοδωράκης, οι δυο κοινοβουλευτικές ομάδες θα συνεδριάσουν από κοινού για πρώτη φορά και προς αυτό συγκροτείται η συντονιστική ομάδα που θα έχει την ευθύνη του εγχειρήματος. Έτσι, λοιπόν, συντονιστές τέθηκαν από τη ΔΗΣΥ οι κ.κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, Ανδρέας Λοβέρδος και Θανάσης Θεοχαρόπουλος και από το Ποτάμι οι κ.κ. Γιώργος Μαυρωτάς & Παναγιώτης Καρκατσούλης.



Σημειώνεται, πως η συνάντηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών, που ξεκίνησε σήμερα η κα Γεννηματά, θα συνεχιστεί αύριο με τη συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και θα κλείσει αυτή τη βδομάδα, με την συνάντηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη, την Παρασκευή.


Το τετ α τετ Γεννηματά- Θεοδωράκη, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ήρθε ως συνέχεια της ενωτικής εικόνας που έδειξαν οι δυο κοινοβουλευτικές ομάδες Ποταμιού και ΔΗΣΥ στη Βουλή, στη συζήτηση για την πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία και την υπόθεση Καμμένου.

Σχόλια