Ράδιο Αρβύλα: Σάτιρα στον Νότη Σφακιανάκη και αυτά που είπε στον Λιάγκα >> Δείτε το...

Αποτέλεσμα εικόνας για ραδιο αρβυλα



Την πρώτη τους εκπομπή πραγματοποίησαν οι Ράδιο Αρβύλα το βράδυ της Δευτέρας σχολιάζοντας όλα τα θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα. Γνωστοί για το καυστικό τους σχόλιο, δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν και στα τηλεοπτικά δρώμενα…

Με αφορμή την πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση του Νότη Σφακιανάκη στην εκπομπή “Late Night” του ΑΝΤ1, οι Ράδιο Αρβύλα σατίρισαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο όλα όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Τα πράγματα είναι θλιβερά, δεν χαμπαριάζει τίποτα κανένας σε αυτό τον τόπο. Για όγδοη φορά δεν υπάρχει περίπτωση σε καμία πολιτισμένη χώρα να συνέβαιναν αυτά τα γεγονότα που γίνονται στην ελληνική τηλεόραση και μάλιστα με τον μανδύα της ελαφριάς ψυχαγωγίας, αυτό είναι το φοβερό.

Στο εξωτερικό ούτε τα κανάλια, ούτε οι διευθυντές προγράμματος, ούτε ο υπόλοιπος καλλιτεχνικός χώρος, ούτε οι δημοσιογράφοι, ούτε κανένας δεν θα μπορούσε να ανεχτεί αυτή την κατάσταση σε μια εποχή που μία από τις μεγαλύτερες μάστιγες είναι ρητορική μίσους και το μίσος που συνεπάγεται και αυτό που εκδηλώνεται στον πλανήτη μας.

Σε έναν πλανήτη που ο ένας άνθρωπος σκοτώνει τον άλλον για πλάκα. Και αυτή τη ρητορική μίσους για ανθρώπους που παλεύουν για τα ανθρώπινα δικαιώματά τους, απάνθρωπη ρητορική μίσους χωρίς σεβασμό, τελείως αντιδημοκρατική, τη φιλοξενούμε στην ελληνική τηλεόραση  σαν να μην συμβαίνει τίποτα, έτσι για πλάκα. Δεν υπάρχουμε, απλά δεν υπάρχουμε», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.





Σχόλια