Μεγάλη ευκαιρία, προλάβετε. Black Friday και στα… γραφεία κηδειών!


Σχετική εικόνα



Black Friday σήμερα και όπως φαίνεται απ’ όλα έχει ο μπαχτσές! Διότι οι έμποροι με την κρίση που ζουν τα τελευταία χρόνια, είπαν σήμερα που το σηκώνει η μέρα να του δώσουν και να καταλάβει μπας και δουν μια… άσπρη μέρα μέσα στη… Μαύρη Παρασκευή.




Αν νομίζετε λοιπόν ότι βγαίνοντας σήμερα στα μαγαζιά θα δείτε προσφορές μόνο σε ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, ρούχα, παπούτσια και καλλυντικά να ξέρετε ότι γελιέστε.





Διότι κρίση κυρίες και κύριοι ζουν και οι ζαχαροπλάστες και οι φούρναροι και τα… γραφεία κηδειών,  καθώς όπως είχε πει και ο Ανδρέας Λοβέρδος «δυστυχώς οι ηλικιωμένοι δεν… πεθαίνουν».








Έτσι στην Κρήτη ένας ιδιοκτήτης γραφείου κηδειών με black humor σε περίσσευμα είπε να το ρίξει στην τρελή και σε ανάρτησή του στο facebook ανακοινώνει προσφορές 50% σε φέρετρα και κόλλυβα ενώ στη Θεσσαλονίκη οι ζαχαροπλάστες εν όψει Χριστουγέννων έβγαλαν προσφορές για κουραμπιέδες, μελομακάρονα, ακόμα και στους καφέδες!



Να ξέρετε λοιπόν μπορεί να είναι… μαύρα τα οικονομικά σας, αλλά αν σας περισσεύουν χρήματα, σήμερα που είναι Black Friday, όλο και κάπου θα βρείτε να τα ξοδέψετε.





Σχόλια