Ο 58χρονος και η εικοσάρα >> Η μήπως είναι μικρότερη;
Η απάντηση είναι απλή...

Η κοπέλα δίπλα στον κύριο δεν έχει ηλικία γιατί είναι κούκλα...

Για την ακρίβεια είναι ρομπότ του σεξ, έτσι λέγονται αυτές οι μηχανές που μοιάζουν όλο και περισσότερο με πραγματικούς ανθρώπους...Δεν είναι μία απλή κούκλα του σεξ... πηγαίνουν και για φαγητό μαζί!

Ένας άνδρας... απατάει τη σύζυγό του με κούκλα του σεξ τουλάχιστον τέσσερις φορές τη βδομάδα, αλλά εκείνη δεν ζηλεύει!Ο 58χρονος άνδρας ξεφεύγει από τη δύσκολη καθημερινότητα και ζει στιγμές ξεγνοιασιάς τέσσερις φορές τη βδομάδα πλάι σε ένα ρομπότ- κούκλα του σεξ.Ο γάμος του ήταν μονότονος μέχρι που γνώρισε την... κούκλα της ζωής του. Το ξανθό ρομπότ κρατάει παρέα σε αυτό τον άνδρα κι ο ίδιος παραδέχεται πως ο γάμος του που κρατάει 36 χρόνια είναι ανανεωμένος!

Η γυναίκα του πάντως δεν έχει κανένα πρόβλημα, αν και στην αρχή ζήλευε λιγάκι: «Ήταν ειλικρινής μαζί μου, τουλάχιστον δεν με παράτησε για κάποια άλλη».Ο άνδρας παραδέχεται: «Είναι σαν να έχω σχέση με 20άρα και ξέρουμε ότι δεν είμαι ο Brad Pitt για να ρίξω μία τέτοια γυναίκα».

Μάλιστα, δεν έχει πρόβλημα να την κυκλοφορεί: «Όταν την παίρνω μαζί μου για να φάω ένα χάμπουργκερ αρκετός κόσμος δεν καταλαβαίνει πως δεν είναι άνθρωπος, αλλά ρομπότ. Είναι σαν να κάνω σεξ με αληθινή γυναίκα».

Σχόλια