Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου η πληρωμή

Αποτέλεσμα εικόνας για koinvniko eisodhma allhleggyhw



Την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Οκτωβρίου 2017, όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Το ποσό των 60.479.676,89 ευρώ θα καταβληθεί σε 270.325 δικαιούχους και αφορά συνολικά 602.824 άτομα. Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί, χωρίς κανέναν περιορισμό, για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Σχόλια