Αυτοκτονία του 17χρονου στον Γέρακα >> Σοκάρουν οι αποκαλύψεις




Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Γέρακα από την αυτοκτονία του 17χρονου μαθητή ο οποίος το βράδυ της Κυριακής έπεσε από τη γέφυρα της Αττικής Οδού στο σημείο όπου τέμνεται με τη λεωφόρο Γέρακα.

Όπως αναφέρει το neologosattikis.gr, αιτία του απονενοημένου διαβήματος ήταν μια ερωτική απογοήτευση. Ακόμα πιο δραματικός είναι ο τρόπος που περιγράφει τον θάνατο του παιδιού που παρασύρθηκε από διερχόμενα οχήματα.

Τι οδήγησε τον 16χρονο στην αυτοκτονία


"Έπεσε στην άσφαλτο της δεξιάς λωρίδας με αποτέλεσμα σε κλάσματα δευτερολέπτου να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου φρέναρε και βγήκε να δει τι είχε συμβεί, αντικρίζοντας το μακάβριο θέαμα. Αμέσως επικοινώνησε με την Τροχαία ζητώντας να ενημερωσουν και το ΕΚΑΒ, ωστόσο πριν προλάβει να κλείσει το τηλέφωνο, ένα δεύτερο αυτοκίνητο παρέσυρε ξανά το άψυχο σώμα του 17χρονου μαθητή. Μέσα σε λίγα λεπτά σταμάτησαν στο σημείο δεκάδες αυτοκίνητα, ενώ τη σορό του μαθητή παρέλαβε όχημα της εταιρείας "Αττική Οδός" και την μετέφερε στο Σισμανόγλειο".

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια ή το ενδεχόμενο ο μαθητής να έπεσε από τη γέφυρα της Αττικής Οδού από απροσεξία ή εξ αιτίας προσωρινής απώλειας των αισθήσεων του.

Οι λόγοι που οδηγούν στο συγκεκριμένο συμπέρασμα είναι ότι νωρίτερα ο 17χρονος είχε επισκεφθεί την παιδική χαρά που βρίσκεται στον παράπλευρο της γέφυρας χώρο, όπου για λόγους ασφάλειας υπάρχει συρμάτινη περίφραξη ύψους 2 μέτρων. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο μαθητής σκαρφάλωσε στην περίφραξη και από εκεί πραγματοποίησε το απονενοημένο διάβημά του.

Προηγουμένως, είχε βγάλει τα αθλητικά παπούτσια του τα οποία βρέθηκαν ένα-δυο μέτρα από το σημείο που έγινε η πτώση. Μάλιστα, όπως αναφέρει το neologosattikis.gr, άφησε ένα δραματικό, προσωπικό αποτύπωμα που συγκλόνισε τους αστυνομικούς, το οποίο δείχνει την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Είχε σχεδιάσει πάνω στο λασπώδες έδαφος μια καρδιά και στο εσωτερικό της τα τέσσερα γράμματα του υποκοριστικού ονόματος της μαθήτριας που είχε ερωτευθεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγη ώρα μετά την αυτοκτονία, οι γονείς του 17χρονου πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Παλλήνης για να δηλώσουν την εξαφάνιση του.

Σχόλια