Πάνω από 1 εκατομμύριο αιτήσεις σε 48 ώρες για το κοινωνικό μέρισμα >> Μόνο 438.000 εγκρίθηκαν. Έως τις 20 Δεκεμβρίου τα χρήματα


Αποτέλεσμα εικόνας για woman euros
Πάνω από 1 εκατ. ηλεκτρονικές αιτήσεις κατατέθηκαν στην πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα σε μόλις 48 ώρες μετά την έναρξη της λειτουργίας της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με στοιχεία της ΗΔΙΚΑ, χθες το απόγευμα είχαν υποβληθεί 1,019 εκατ. αιτήσεις εκ των οποίων οι 438.000 είχαν εγκριθεί, ενώ 273.000 δεν είχαν ολοκληρωθεί για διάφορους λόγους.

Την ίδια στιγμή περίπου 205.000 αιτήσεις είχαν απορριφθεί λόγω υπέρβασης εισοδηματικών κριτηρίων, περιουσιακής κατάστασης, ενώ περίπου 84.000 αιτήσεις ακυρώθηκαν.

Το μέσο ποσό του μερίσματος που θα λάβουν οι εγκεκριμένες αιτήσεις ανέρχεται σε 570 ευρώ ανά αίτηση και τα ποσά αναμένεται να πιστωθούν το αργότερο έως τις 20 Δεκεμβρίου.

Πάντως η ιστοσελίδα koinonikomerisma.gr έχει χτυπήσει ρεκόρ επισκεψιμότητας, καθώς έχει ξεπεράσει τα 15 εκατ. προβολές και διαθέτει περισσότερους από 1,5 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες.

Χθες άλλωστε, αναρτήθηκε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα για το κοινωνικό μέρισμα koinonikomerisma.gr, σύμφωνα με την οποία το e-mail επικοινωνίας για απορίες, είναι το info@koinonikomerisma.gr.


Οι ερωτήσεις θα ομαδοποιούνται και οι απαντήσεις θα προστίθενται στην σελίδα των Συχνών Ερωτήσεων.

Σχόλια