Εσπασαν οι παίκτες, η θεαματικότητα στον ουρανό > Στέλνουν επειγόντως ψυχολόγο στο Survivor

Αποτέλεσμα εικόνας για κωνσταντινοσ βασαλοσ



Απαραίτητη κρίθηκε από την παραγωγή του Survivor, η αποστολή ψυχολόγου στον Άγιο Δομίνικο, όπως γράφει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Σημαντικό  ρόλο στο να ληφθεί η συγκεκριμένη απόφαση έπαιξε το πρόσφατο τροχαίο ατύχημα, το οποίο από μόνο του κρίθηκε ότι χρειάζεται ειδική διαχείριση από επιστήμονα, καθώς οι παίκτες ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν φαντάζονταν αυτό που τους  συνέβη.

Δεν ήταν όμως το ατύχημα ο μοναδικός λόγος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι αντοχές των παικτών είναι μειωμένες, καθώς η εξάντληση από την πείνα και την πολυήμερη παραμονή στον Άγιο Δομίνικο έχει προκαλέσει συναισθηματική και ψυχολογική κατάπτωση.

Αποτέλεσμα εικόνας για survivor 2017 αγωνισματα

Ή παραγωγή πιστεύει ότι με την επίσκεψή του ο ψυχολόγος στο νησί θα μπορέσει να βοηθήσει την κατάσταση, να καλμάρει τα πνεύματα και να εμψυχώσει όλους όσοι εμφανίζονται  να  αντιμετωπίζουν  δυσκολίες σωματικές και ψυχολογικές.

Αποτέλεσμα εικόνας για survivor 2017 αγωνισματα παπαδοπουλου

Οι εντάσεις των παικτών είναι συνεχείς πάντως, τα νεύρα είναι  τεντωμένα  και πάντα, η περίοδος πριν από την  τελική ευθεία είναι η δυσκολότερη.

Επιπλέον, όπως γράφει η εφημερίδα, μετά τις αποχωρήσεις και τις συνεχείς αλλαγές οι ισορροπίες στις σχέσεις μεταξύ των παικτών έχουν διαταραχθεί σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό.


Οι παίκτες απειλούνται  σε παρόμοιες καταστάσεις  από ψυχολογικές διαταραχές, όπως χρόνιο άγχος, διαταραχή πανικού και κατάθλιψη.

Όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» σημαντικό ρόλο έχει άλλωστε στην συγκεκριμένη τηλεοπτική παραγωγή,  όπως και σε αρκετές άλλες παρόμοιες τα προηγούμενα χρόνια,  ο ψυχολόγος Γιάννης  Χοϊμές  Ο κ. Χοϊμές ήταν και αυτός που μέσα από συνεντεύξεις πρότεινε στους παραγωγούς ποιοι ήταν προτιμότερο να επιλεγούν, ώστε να προκύψει ένα ιδιαίτερο ανθρώπινο μωσαϊκό.  



Παράλληλα έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για το στοιχηματισμό στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ «Survivor» το οποίο γυρίζεται στον Αγιο Δομίνικο και μεταδίδεται μαγνητοσκοπημένο, ξεκαθαρίζει με ανακοίνωσή της η αρμόδια Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) .

Όπως επισημαίνει στο πλαίσιο της έρευνας έχει ήδη αποστείλει από τις 31 Μαρτίου επιστολή προς όλους τους παρόχους στοιχηματικών υπηρεσιών, προκειμένου να σταματήσουν να προσφέρουν στοιχηματισμό για γεγονότα σχετικά με το «Survivor» εάν και εφόσον παρείχαν σχετικά στοιχήματα.

Μετά την παρέμβαση της, τονίζει η  ΕΕΕΠ, υπήρξε «άμεση συμμόρφωση από όλους τους παρόχους, οι οποίοι σταμάτησαν έκτοτε να παρέχουν οποιαδήποτε στοιχηματισμό στο συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι. Η ΕΕΕΠ ασκεί τα ελεγκτικά και εποπτικά της καθήκοντα με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, με σκοπό την αδιάβλητη διεξαγωγή των τυχερών παιγνίων, την τήρηση των κανόνων και την αξιοπιστία των στοιχηματικών γεγονότων».
                   

Σχόλια