Μούφα το Survivor > Τρώνε καλά πριν από κάθε αγώνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Survivor




Αν δεχτούμε ότι όλη η πλάκα και το ενδιαφέρον με το Survivor είναι να φέρει τους παίκτες σε κατάσταση "ζώου" που παλεύει για την επιβίωση (την τροφή του) μέσα απο τα αγωνίσματα τα οποία είναι προσομείωση αγώνα επιβίωσης αλλά και τα λεφτά τα οποία θα φέρουν τα αλληλομαχαιρώματα και τις ίντριγκες προσομοιάζοντας έτσι την καθημερινότητα τότε φαίνεται να είναι μούφα η πείνα το απαραίτητο δηλαδή συστατικό για να είναι αληθοφανές το παιγνίδι...

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Τώρα» το πρωί της Παρασκευής και μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» που «τρελαίνει» τα μηχανάκια της AGB. 

Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της εμφάνισης, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη ρωτήθηκε αν οι παίκτες των δύο ομάδων, των «Διάσημων» και των «μαχητών» τρώνε κάτι άλλο εκτός από τις καρύδες, το ρύζι, τις πατάτες και τα έπαθλα φαγητού που βλέπουμε στις οθόνες μας. 

«Τα παιδιά τρώνε καλά, δηλαδή, τρώνε φρούτα και φυσικούς χυμούς πριν από κάθε αγώνα», αποκάλυψε στον ''αέρα'' της εκπομπής η Άλκηστις Μαραγκουδάκη.


Τα έπαθλα φαγητού στο ριάλιτι επιβίωσης


Τα έπαθλα φαγητού είναι από τα πιο σημαντικά στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» καθώς βοηθούν τους παίκτες να ανασυγκροτήσουν τις δυνάμεις τους. Οι «Διάσημοι» και οι «μαχητές» κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, έχουν δώσει σκληρές μάχες για ένα burger ή για μία τυρόπιτα. 

Η ομάδα των «μαχητών» έχει σημειώσει τις λιγότερες νίκες, με αποτέλεσμα να είναι η ομάδα που έχει «πεινάσει» περισσότερο. Οι μαχητές έχουν κερδίσει τα έπαθλα του μελιού, του μουσακά, των κρουασάν και του κοτόπουλου, το οποίο τους δόθηκε χτες.

Από την άλλη, οι «Διάσημοι» έχουν καταφέρει να κερδίσουν μεγαλύτερες ποσότητες ρυζιού, πατάτες, κλαμπ σάντουιτς, τυρόπιτες, burger, hot dog και παστέλια.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΤ1


Ο καβγάς για δύο πατάτες

Δύο πατάτες στάθηκαν αφορμή για να τσακωθούν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Πάνος Αργιανίδης στο δεύτερο συμβούλιο του νησιού. Θυμίζουμε ότι ο Αγγελόπουλος ήταν ο πρώτος παίκτης που ψηφίστηκε να αποχωρήσει από τους «μαχητές» και έτσι μετακινήθηκε στην ομάδα των «Διάσημων», ώστε να είναι ισάριθμες οι ομάδες.

Αφού ο Γιώργος Αγγελόπουλος έφυγε από την ομάδα, ζήτησε τις πατάτες που του ανήκαν.
Στη συνέχεια όμως, ο παίκτης, κατάφερε να πιάσει ψάρια και η ομάδα των «διάσημων» έφαγε ψαρόσουπα. Όταν ο Πάνος Αργιανίδης άκουσε στο συμβούλιο ότι η αντίπαλη ομάδα έφαγε ψαρόσουπα, επιτέθηκε στον πρώην συμπαίκτη του.

«Άκουσα τώρα που είπαν ότι πιάσανε έξι ψάρια και μου φάνηκε παράξενο γιατί ο Γιώργος μας ζήτησε τις δύο πατάτες του, που εμείς δεν τρώμε και τις φέραμε χωρίς να ξέρουμε ότι έπιασαν ψάρια. Από τη μία χαίρομαι που φάγανε ψάρια και εμάς θα μας λείψουν οι πατάτες, αλλά αφού μας τις ζήτησαν και όχι οι ίδιοι, αλλά ο ίδιος, για εμένα αυτό δείχνει πάρα πολλά πράγματα γιατί εμείς τρώμε δύο πατάτες τη μέρα. Αλλά αφού τις ζήτησε τις δύο πατάτες του γιατί αποχώρησε και με τα ψάρια θα κάνουν μια πιο ωραία ψαρόσουπα», είπε ο Πάνος και έκανε έξαλλους τους “Διάσημους”.

Αποτέλεσμα εικόνας για Survivor Ελλάδας


Γκρίνια και ατέρμονες συζητήσεις για το φαγητό στην παραλία των «μαχητών»

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor», είδαμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον personal trainer που ανήκει στην ομάδα των «μαχητών», να χάνει την ψυχραιμία του με τα κορίτσια της ομάδας, την Ελένη, την Ελισάβετ και την Ειρήνη. Ο νεαρός παίκτης κουράστηκε να ακούει τις συμπαίκτριες του να μιλούν συνέχεια για το φαγητό και για το τι πρόκειται να φάνε όταν βγουν από το παιχνίδι.

«Εγώ δεν την παλεύω να ακούω άλλο για φαγητό, έχω ακούσει τα πάντα! Και συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Αντί να ασχοληθούμε με το παιχνίδι, ασχολούμαστε με το τι θα φάμε όταν βγούμε έξω (από το παιχνίδι)! Μου έρχεται να τις πετάξω στη θάλασσα. Όλο για φαγητά. Βαρέθηκα να ακούω για φαγητά», είπε ο Κωνσταντίνος φανερά εκνευρισμένος.

Σχόλια