Ολα στραβά για τον Λιάγκα > Κόπηκε το Lucky Room, το κλίμα είναι πολύ αρνητικό για τον ίδιο

Αποτέλεσμα εικόνας για γιώργο λιάγκα




Μπορεί να ξεκίνησε φιλόδοξα το νέο τηλεοπτικό βήμα του Γιώργου Λιάγκα στον ANT1, όμως, το Lucky Room δεν κέρδισε ούτε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού ούτε καλές κριτικές ίσα ίσα πήρε αρνητικές κριτικές και τώρα κόβεται με συνοπτικές διαδικασίες.

Όπως γράφει η Τίνα Μεσσαροπούλου στο tv-24:

'Από ένα σημείο και μετά η παραγωγή αντιμετώπισε πρόβλημα και με τις δηλώσεις συμμετοχής γι' αυτό το λόγο και είχε ήδη αποφασιστεί ότι δε θα υπάρξει δεύτερη σεζόν. Ωστόσο, η αποχώρηση της Audiotex την προηγούμενη εβδομάδα -για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο την κατάσταση με αποτέλεσμα η τελευταία εγγραφή να γίνει αυτή την Πέμπτη, ενώ το αρχικό πλάνο ήταν τα γυρίσματα να πάνε μέχρι το καλοκαίρι σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν και κάποια επεισόδια για τη νέα σεζόν μέχρι τον Δεκέμβρη.'

Δεδομένου πως δεν υπάρχουν πολλά επεισόδια στοκ, το Lucky Room θα συνεχίσει να προβάλλεται καθημερινά μέχρι τις 11 Απριλίου, ενώ από τις 22 Απριλίου και μετά θα επιστρέψει στα Σαββατοκύριακα πριν το δελτίο ειδήσεων.

Να σημειώσουμε πως το κλίμα είναι πολύ αρνητικό για εκείνον αφού το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν επιλογή του ίδιου του Λιάγκα, ενώ ο ίδιος θεωρεί πως ο σταθμός δεν τον στήριξε όπως έπρεπε.

Τα νέα περί κοψίματος έγραψε στο προφίλ της και η Ντέπυ Γκολεμά γράφοντας με μεγάλη δόση χιούμορ 'Το Lucky Room του Λιάγκα το έφαγε η μαρμάγκα (παγκόσμια ημέρα ποίησης)'.

Σχόλια