Η μάχη της προπαγάνδας > Απο ποιά κανάλια ενημερώνονται οι τηλεθεατές;

Αποτέλεσμα εικόνας για νικοσ χατζηνικολαουΑκρως σηµαντικές είναι οι ανακατατάξεις στη ζώνη των τηλεοπτικών ειδήσεων, µετά την απόφαση για τη µετακίνηση των δελτίων και την επάνοδο του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1. 

Το δελτίο του καναλιού του Αµαρουσίου τον Φεβρουάριο σηµείωσε αύξηση της τάξεως του 50%, καθώς από το 14,4% για το σύνολο του κοινού τον Ιανουάριο ανέβηκε στο 22,5%.

Και µε αυτό το ποσοστό, βρέθηκε στην πρώτη θέση ανάµεσα σε όλα τα δελτία, ανεξαρτήτως της ώρας µετάδοσής τους. Το δελτίο του Alpha, που επίσης µεταδίδεται στις 7 το απόγευµα, κατέγραψε µικρές απώλειες, µε το ποσοστό του να διαµορφώνεται στο 19,5%.

Παράλληλα, ενδιαφέρον παρουσιάζει η µετακίνηση του κοινού από τη ζώνη των 8 µ.µ. στα δελτία των 7 µ.µ., αφού ΑΝΤ1 και Alpha συγκεντρώνουν µαζί περίπου 1,5 εκατοµµύριο τηλεθεατές: 766.889 το δελτίο του Ν. Χατζηνικολάου και 711.490 το αντίστοιχο του Αντ. Σρόιτερ. 

Στις ειδήσεις των 8 µ.µ. το δελτίο του Star, µε 14,9%, κέρδισε σε τηλεθέαση το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, το οποίο είχε µέσο όρο για τον Φεβρουάριο 11,9%. 

Τέλος, το δελτίο του Ε TV κατέγραψε 5%. 


Σχόλια