Αυτοκτόνησε απο ντροπή για το ερωτικό βίντεο που σάρωσε στο ίντερνετ > Η συγκλονιστική ιστορία της Tiziana

Η συγκλονιστική ιστορία της Tiziana! Αυτοκτόνησε για το ερωτικό βίντεο που σάρωσε στο ίντερνετ



Σε κατάθλιψη είχε βυθιστεί η 31χρονη Tiziana Cantone αφότου ερωτικά της βίντεο έγιναν viral στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να την αναγνωρίζουν στον δρόμο.
Αποτέλεσμα εικόνας για Tiziana Cantone
Η συντετριμμένη μητέρα της Tiziana Cantone σημειώνει πως η κόρη της γελειοποιήθηκε και τρομοκρατήθηκε μετά τη διαρροή των ερωτικών της βίντεο στο ίντερνετ. Η 31χρονη Tiziana κρεμάστηκε στο σπίτι της οικογένειάς της όταν τα ερωτικά της βίντεο αναρτήθηκαν στο ίντερνετ χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Αποτέλεσμα εικόνας για Tiziana Cantone

Σχετική εικόνα

Η μητέρα της θρηνεί

Στο βίντεο φαινόταν να κάνει στοματικό έρωτα σε κάποιους άντρες. Το είχε στείλει η Tiziana σε 5 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο πρώην φίλος της μέσω WhatsApp. Μετά, τον Απρίλιο του 2015, αναρτήθηκε online, πυροδοτώντας γεγονότα που οδήγησαν στον χλευασμό και την αυτοκτονία της.

Η Tiziana στο βίντεο ακουγόταν να λέει "τραβάς βίντεο; μπράβο" και αυτή η φράση χρησιμοποιήθηκε σε μια σειρά από παρωδίες και έφτασε μάλιστα μέχρι και να τυπωθεί σε μπλουζάκια.

Δεν άργησε να βυθιστεί στην κατάθλιψη, ενώ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη δουλειά της και να αλλάξει το όνομά της.

Ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο που δικαστήριο διέταξε την αφαίρεση των βίντεο από ιστοσελίδες και μηχανές αναζήτησης, ζητώντας από την Tiziana να πληρώσει 17.000 σε νομικά έξοδα.






Σχόλια