Πατριώτες για τα κλικ > Προγραμματισμένη ρίψη αλεξιπτωτιστών στην Κω προβλήθηκε από ελληνικές ιστοσελίδες ως «βροντερή απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις»

Αποτέλεσμα εικόνας για ιμια



Προγραμματισμένη εκπαιδευτική δραστηριότητα του ΕΣ με ρίψη αλεξιπτωτιστών στην Κω που προβλήθηκε όμως από κάποιες ελληνικές ιστοσελίδες και ΜΜΕ ως «βροντερή απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις» «τσίμπησαν» και εκμεταλλεύτηκαν δεόντως τουρκικά ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε το εξαμηνιαίο εκπαιδευτικό άλμα συντήρησης στατικού ιμάντα των αλεξιπτωτιστών που υπηρετούν σε ΕΤΕΘ στη νήσο Κω από C-130 που παρέλαβε τους εκπαιδευόμενους από το αεροδρόμιο του νησιού πραγματοποιώντας την ρίψη σε τοπικό πεδίο ασκήσεων.

Με τον «πόλεμο αποκλειστικοτήτων» όμως έπεσε άφθονο νερό στο μύλο της Άγκυρας που σήμερα προέβη σε επίσημες ανακοινώσεις για «ελληνικές παραβιάσεις των συνθηκών για αποστρατικοποίηση των νησιών».

Χιλιοειπωμένο θέμα που έχει απαντηθεί τεκμηριωμένα  αλλά ας κρατάμε κατά νου ότι οι «δημοσιογραφικές προβοκάτσιες» έστρωσαν και το έδαφος για την κρίση των Ιμίων το 1996.
πηγή

Σχόλια