Κάποια ερωτήματα πρέπει να απαντηθούν με ακρίβεια > Πότε (ποιά ώρα ακριβώς) αναχώρησε από τη Λισαβόνα το πρωθυπουργικό αεροπλάνο;

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας στο πρωθυπουργικο αεροπλανο



Διαβάζουμε σχετικά στο protagon...

Από όσα είναι μέχρι στιγμής γνωστά, η Σύνοδος των χωρών του Νότου πραγματοποιήθηκε από τις 27 έως τις 28 Ιανουαρίου. Μάλιστα, με τη λήξη της, ο Πρωθυπουργός έκανε σχετικές δηλώσεις. Ωστόσο, όπως η κυβέρνηση παραδέχεται με τη σκόπιμη θολούρα που τη διακρίνει, «ο Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Μιχάλη Καλογήρου, μετά την Σύνοδο των χωρών του Νότου στη Λισαβόνα στην οποία παρέμεινε από την Παρασκευή 27.01 μέχρι και την Κυριακή 29.01 έκανε ολιγόωρη στάση στο Παρίσι για την οποία  ήταν ενήμερη τόσο η ελληνική πρεσβεία όσο και η γαλλική κυβέρνηση».

Πρώτα – πρώτα, να διευκρινίσουμε ότι το «μέχρι και την Κυριακή», όπως αναφέρει το θολό non paper του Μαξίμου, σημαίνει διανυκτέρευση στη Λισαβόνα το βράδυ της Κυριακής, κι ότι η «ολιγόωρη επίσκεψη στο Παρίσι» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα. Πλην όμως, το Protagon είναι σε θέση να γνωρίζει ότι η αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Λισαβόνας για το Παρίσι έγινε στις 14.00 της Κυριακής. Ακολούθως, το θολό non paper του Μαξίμου μας ενημερώνει ότι «Εκεί (στο Παρίσι) είχε συναντήσεις με τον πρόεδρο της  L΄Οreal, η οποία προετοιμάζει μεγάλη επένδυση στη χώρα μας, με εκπροσώπους της επενδυτικής Τράπεζας Rothschild, που αποτελεί επίσημο Σύμβουλο του ΟΔΔΗΧ με αντικείμενο την προετοιμασία της εξόδου της χώρας στις αγορές, αλλά και με άλλους επενδυτικούς παράγοντες».

Σχόλια