Δίκη Καμμένου κατά εκδότη και διευθυντή των Παραπολιτικών

Δίκη Καμμένου κατά εκδότη και διευθυντή των ΠαραπολιτικώνΜε αρκετές στιγμές έντασης διεξάγεται από το πρωί στο Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο, η εκδίκαση της μήνυσης που έχει καταθέσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάν. Καμμένος σε βάρος των υπευθύνων δημοσιογράφων της εφημερίδας "Παραπολιτικά" Γιάννη Κουρτάκη και Παν. Τζένου για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Ο κ. Καμμένος καταθέτοντας ως μάρτυρας ανέφερε ότι οι δυο μηνυόμενοι τον εκβίασαν στοχοποιώντας τα παιδιά του.

«Χρησιμοποιούν το μέσο τους ως 45άρι. Πρόκειται περί συμμορίας που προετοιμάζει τον εκβιασμό και προαναγγέλει το χτύπημα. Είναι συμμορία του εκβιασμού και της απειλής» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος συμπληρώνοντας πως στοχοποίησαν τα παιδιά και την οικογένεια του προκειμένου να τον εκβιάσουν ώστε να σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση του Noor1 αλλα και επειδή αποκάλυψε τη λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ στην οποία , κατα τον υπουργό Αμυνας, περιλαμάνονταν τα ονόματα των δυο δημοσιογράφων.

Οι τόνοι ανέβηκαν σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους όταν ο κ. Καμμένος απευθυνόμενος στον κ. Τζένο τον χαρακτήρισε "Εκβιαστή παιδιών...", προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. Τζένου.

Παν. Τζένος: Δεν είπα ποτέ τίποτα για τα παιδιά σου....

Παν. Καμμένος: Καταδικάζεις τον Κουρτάκη; Αν ζητήσει συγνώμη αποσύρω τη μήνυση που έχει καταθέσει....

Παν. Τζένος: Δεν δέχομαι να με λένε έμπορο ναρκωτικών... Δεν ζητώ συγνώμη από συκοφάντες που στοχεύουν σε πολιτικές διώξεις...

Παν. Καμμένος: Εγώ είπα ότι είναι υπάλληλος στο "Μετρόραμα" του εμπόρου ναρκωτικών Κοτσιώνη...
Ακόμη, στην κατάθεσή του ο κ. Καμμένος ανέφερε: «Με έχει απειλήσει ο κ. Κουρτάκης... Είναι προσπάθεια εκβιασμού… Έλεγαν για μένα ότι είμαι αλκοολικός. Αυτό που όμως που δεν μπορούσα να ανεχτώ είναι ότι κατηγορούσαν το παιδί μου ως αναρχικό και τρομοκράτη, συνεργάτη της Πόλας Ρούπα. Αυτό δεν μπορούσα να το αφήσω έτσι.»

Ερωτηθείς για το ταξίδι στις Άλπεις ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι οι κατηγορούμενοι δημοσιογράφοι «ψευδώς έβαλαν φωτογραφία του σε σουίτα στις Άλπεις... Έδειχναν ένα πεντάστερο ξενοδοχείο που δεν έχω πάει ποτέ. Το έκαναν για μικροπολιτικούς λόγους. Γράψανε ότι επί τρεις ημέρες ήμουν υπό την επήρεια αλκοόλ... Αυτό είναι συκοφαντική δυσφήμιση. Όλα αυτά είναι βαριά συκοφαντικά ... Ο γιος μου δεν είχε σχέση με τρομοκρατία. Προσπάθησαν να αναφερθούν γενικά στα παιδιά μου για να με εκβιάσουν. Στοχεύουν σε εμένα...».

Στο δικαστήριο δεν παρίσταται ο κ. Κουρτακης ο οποίος εκπροσωπείται από τους δικηγόρους του Μάκη Βορίδη και Μιχάλη Ζαφειροπουλο.

Σχόλια