Κωστής Μαραβέγιας > Οι έρωτες της ζωής του

Αποτέλεσμα εικόνας για μαραβεγιας



Είναι υπερβολικός, δεν του αρέσει η νύχτα, ξυπνάει πρωί και ερωτεύεται πολύ. Θέλει να είναι συνέχεια ερωτευμένος. Όταν δεν υπάρχει γυναίκα βρίσκει κάτι άλλο. Ένα καινούριο αντικείμενο, ένα ταξίδι, ένα φαγητό. Ο έρωτας είναι πηγή ζωής, σου δίνει χαρά, τα βλέπει όλα πιο ωραία , λέει. Για γάμο δεν το πολυσυζητάει γιατί δεν μπορεί τη σύμβαση σπίτι- παντόφλα- κλεισούρα παιδιά, αποκαλύπτει η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Όλοι όσοι τον ξέρουν λένε ότι από τη ζωή του έχουν περάσει πολλές γυναίκες. Δεν ήταν όλες γνωστές, ούτε έμοιαζαν η μία με την άλλη.

Μόνικα.
 Μόνικα.

Η πρώτη σχέση που φημολογήθηκε και έγινε γνωστή ήταν με την τραγουδοποιό, Μόνικα. Γνωστή ως εσωστρεφής και καθόλου κοσμική, βοήθησε στο να μην τους δουν αδιάκριτα βλέμματα αλλά να το μαρτυρήσουν οι κοντινοί τους φίλοι. Η σχέση τους έληξε λίγο άδοξα και ακολούθησε άλλη, μια σχέση αρκετά δυνατή με την Ευγενία Δημητροπούλου. Η ίδια μόλις είχε χωρίσει από κάποιον παραγωγό, ο ίδιος από τη Μόνικα, οπότε βρέθηκαν στην ίδια περίπου κατάσταση. Ερωτεύτηκαν όταν η Ευγενία τον επισκέφτηκε στα παρασκήνια μιας συναυλίας του, το 2012. Δεν κρύφτηκαν. Για τον ένα χρόνο και κάτι που ήταν μαζί κυκλοφορούσαν κανονικά, αδιαφορώντας για τους παπαράτσι. Ωστόσο ποτέ δεν παραδέχτηκαν και φυσικά δεν ομολόγησαν δημοσίως τη σχέση τους.


Ευγενία Δημητροπούλου

Ευγενία Δημητροπούλου

Χώρισαν το 2014. Ο Μαραβέγιας, σύμφωνα με φήμες, έκανε έναν σύντομο δεσμό με την ηθοποιό Πηνελόπη Πλάκα, με την οποία δεν έμειναν για πολύ μαζί, μια που στη ζωή του μπήκε η εντυπωσιακή Ελληνοαμερικανίδα Χριστίνα Τρεμόντι. Πρόκειται για την ιδρύτρια και πρόεδρο του Έδωσα φακελάκι , η οποία μέσα από την ιστοσελίδα της, καλεί τους πολίτες να καταγγείλουν περιπτώσεις διαφθοράς που αφορούν γιατρούς, δημοσίους υπαλλήλους, ακόμη και εφοριακούς. Η πανέμορφη ακτιβίστρια και ο ρομαντικός τραγουδοποιός έγιναν ζευγάρι και άρχισαν να κυκλοφορούν σε θέατρα, εκδηλώσεις και συναυλίες. Ο Μαραβέγιας δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε ποτέ δεσμούς και έρωτές του. Δεν έπαιζε, ούτε του αρέσει να παίζει το παιχνίδι της δημοσιότητας, προτιμώντας να απολαμβάνει και να προστατεύει την προσωπική του ζωή


Χριστίνα Τρεμόντι


Χριστίνα Τρεμόντι



Σχόλια