Γίνονται τέτοια πράγματα; > Συνεργάτης Αναστασιάδη: «Μας ζήτησαν ένα συμβόλαιο που φαίνεται κι ένα που δεν φαίνεται στην εφορία»

Συνεργάτης Αναστασιάδη: «Μας είπαν να κάνουμε ένα συμβόλαιο με αυτά που θα φαίνονται κι ένα με αυτά που δεν φαίνονται στην εφορία»



«Βόμβα» από τον συνεργάτη του Άγγλου Αναστασιάδη στη Λάρισα, Λεωνίδα Δημητρακόπουλο κατά την εκδίκαση της διαμάχης με τον Αλέξη Κούγια, αποκαλύπτοντας στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ ότι τους ζητήθηκε από τη Λάρισα να υπογράψουν διπλά συμβόλαια!

Εκείνο που υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ είναι ότι ο Αναστασιάδης παραιτήθηκε, ενώ ο έμπειρος τεχνικός κάνει λόγο για απόλυση.

Μάρτυρας του Αναστασιάδη ήταν ο συνεργάτης του, Λεωνίδας Δημητρακόπουλος, ο οποίος όταν ρωτήθηκε από τον πρόεδρο της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ αν υπάρχει συμβόλαιο, είπε σύμφωνα με δημοσιεύματα:

«Ο κύριος Αναστασιάδης υπέγραψε συμβόλαιο την 1η Ιουλίου κι εγώ με τον κύριο Τερζή (σ.σ. βοηθός του Αναστασιάδη) την 1η Αυγούστου. Ο λόγος που δεν βιαστήκαμε να υπογράψουμε ήταν γιατί με το που πήγαμε, πληρωθήκαμε. Η συμφωνία ήταν για τον κύριο Τερζή 3.000 ευρώ τον μήνα και για τον κύριο Αναστασιάδη 8.500 ευρώ τον μήνα. Αυτή ήταν η συμφωνία μας. Μας είπαν ότι θα πρέπει να κάνουμε δύο συμβόλαια, ένα συμβόλαιο με αυτά που θα φαίνονται κι ένα με αυτά που δεν φαίνονται για να γλιτώσουμε την εφορία. Δεν βιαστήκαμε για να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, γιατί πληρωνόμασταν, δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε θέμα γιατί ξέραμε ότι υπήρχε οικονομική στενότητα». 

Ο Κούγιας από την πλευρά του φέρεται να μην αντέδρασε πάντως όταν ειπώθηκε αυτό...

Σχόλια