Ο Τζανακόπουλος λέει στον Χατζηνικολάου ότι οι σχέσεις Τσίπρα - Τσακαλώτου είναι εξαιρετικές > Οπότε ο Βούτσης είναι το πρόβλημα...

Αποτέλεσμα εικόνας για τσακαλωτος τσιπρας



Ολοι γνωρίζουν το χθεσινό επεισόδιο στη Βουλή μεταξύ Βρούτση Τσακαλώτου όταν ο πρώτος δεν έδωσε τον λόγο στον δεύτερο κλπ

Μόνο περίεργο δεν φάνηκε αυτό στους καλά γνωρίζοντες τις εσωτερικές σχέσεις και ισορροπίες του κυβερνητικού στρατοπέδου.

Ο χαρακτηρισμός «απαράδεκτος» που εκστόμισε ο κ. Τσακαλώτος για τον Νίκο Βούτση, αφού δεν του έδωσε τον λόγο, πολλοί λένε πως ήρθε και ως απάντηση μιας υφέρπουσας κόντρας.

Tι είχε προηγηθεί;

Το πρωί της Τετάρτης ο κ. Βούτσης εμφανίστηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Αταίριαστοι» . Εκεί  ερωτηθείς για τα μέτρα και το κλείσιμο της αξιολόγησης, επεφύλασσε ένα μεγαλοπρεπές «άδειασμα» στον κ. Τσακαλώτο, καθώς σημείωσε ότι τα περισσότερα μέτρα που αφορούν την αξιολόγηση έχουν ήδη νομοθετηθεί από το Δεκέμβριο και στην ερώτηση γιατί ο υπουργός Οικονομικών παραδέχεται σε επιστολή του ότι έχει υλοποιηθεί μόνο το 30% με 35%, απάντησε «ρωτήστε τον κ. Τσακαλώτο».

Η κόντρα μεταξύ των δύο όπως φάνηκε συνεχίστηκε και το… βράδυ με τις λεκτικές αντεγκλήσεις μεταξύ των δύο ανδρών. 

Σε αυτό το πλαίσιο ο Χατζηνικολάου φιλοξένησε τον Τζανακόπουλο για να τον ρωτήσει σχετικά με τις σχέσεις Τσίπρα Τσακαλώτου εφόσον όλοι γνωρίζουν ότι ο Τσακαλώτος άδειασε το Μαξίμου ή αντίστροφα σχετικά με το πόσες απο τις δεσμεύσεις έχει ή δεν έχει υλοποιήσει η χώρα...

«Οι σχέσεις του πρωθυπουργού με τον υπουργό Οικονομικών είναι εξαιρετικές. Υπάρχει στενότατη συνεργασία και βαθιά συναντίληψη πολιτική και ιδεολογική στον τρόπο που πρέπει να χειριζόμαστε τα ζητήματα», δήλωσε λοιπόν  στον realfm 97.8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ερωτηθείς για το χθεσινό επεισόδιο με τον Ευ. Τσακαλώτο στη Βουλή, ο οποίος ήθελε να πάρει τον λόγο πριν από τον Αλ. Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε:

«Χθες κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στον κ. Τσακαλώτο. Ο κ. Τσακαλώτος θέλησε να πάρει τον λόγο. Ο κ. Βούτσης, όμως, αποφάσισε να δώσει τον λόγο στον πρωθυπουργό, για να συνεχιστεί κανονικά η κοινοβουλευτική διαδικασία. Δεν είναι ένα επεισόδιο που θα μπορούσε να αποτελεί αφορμή για να ξεκινήσει η σεναριολογία περί κακών σχέσεων».

Σχόλια