Θεοδωράκης εναντίον Καμμένου: Κότερο, διακοπές, σαλέ με 6000 πόθεν έσχες > Απάντηση Καμμένου , ΑΝΕΛ

Αποτέλεσμα εικόνας για καμμενος θεοδωρακης




Συνέχεια στη σκληρή και, επί προσωπικού, αντιπαράθεση μεταξύ του κ. Στ. Θεοδωράκη και του κ. Π. Καμμένου δόθηκε σήμερα, κατά τη διάρκεια της ερώτησης του επικεφαλής του Ποταμιού προς τον Πρωθυπουργό για θέματα διαφάνειας και διαφθοράς.

Ειδικότερα, ο κ. Θεοδωράκης κάλεσε τα μέλη της κυβέρνησης να ασχοληθούν σοβαρά με τα πόθεν έσχες ορισμένων υπουργών, μεταξύ των οποίων και αυτό του κ. Καμμένου.

«Κι αφού έχετε ένα ενδιαφέρον, δείτε κύριοι της κυβέρνησης και μερικά από τα πόθεν έσχες μερικών υπουργών σας. Έχουν κότερα, κάνουν διακοπές στα ακριβότερα σαλέ της Ευρώπης και στο πόθεν έσχες τους δηλώνουν ότι το συνολικά έχουν πέντε-έξι χιλιάδες. Πώς πάνε στην Αυστρία; Με ωτοστόπ;», είπε ο κ. Θεοδωράκης, ενώ - στην πρόκληση των βουλευτών της συμπολίτευσης να αναφέρει ονόματα - διερωτήθηκε εάν «η δήλωση πόθεν έσχες του κ. Καμμένου είναι μια δήλωση που τιμά την κυβέρνηση».

Ο Πάνος Καμμένος απάντησε μέσω Twitter κατηγορώντας τον κ. Θεοδωράκη ότι «κουβαλάει σακίδια της διαπλοκής» και ότι «μετέτρεψε το Ποτάμι σε ξεροπόταμο με βοθρολύματα».


Αποτέλεσμα εικόνας για καμμενος θεοδωρακης


1/2 Αφού μετέτρεψε το ποτάμι σε ξεροπόταμο με βουθρολύματα κουβαλώντας σακίδια της διαπλοκής

2/2 έχει το θράσος να μιλά σε όσους πληρώνουμε φόρους δηλώνουμε εισόδημα από καθαρές πηγές και είμαστε πολύ φτωχότεροι από την πολιτική




Απάντηση στις δηλώσεις Θεοδωράκη έδωσε και η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου λέγοντας πως «Τα χρήματα που έχει ο Πάνος Καμμένος είναι καθαρά και δεν προέρχονται ούτε από νταβατζήδες, ούτε από σακίδια». Όπως επισήμανε η κ. Παπαδοπούλου, ο κ. Καμμένος «δεν έχει πλουτίσει με ποτάμια χρημάτων», αντίθετα «η περιουσία του μειώθηκε από τότε που μπήκε στην πολιτική». «Τα ποσά που πληρώνει στην εφορία είναι στη διάθεση όλων» κατέληξε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Σχόλια