Οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz που έγιναν γονείς το 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για γεννητουρια



Kαλή χρονιά σε όλους! Το 2016 είναι παρελθόν και οι επώνυμοι που έγιναν γονείς από τη διεθνή αλλά και από την εγχώρια showbiz ειναι πολλοί. Στη χώρα μας πολλοί είναι οι περήφανοι γονείς που χαίρονται σήμερα την πρώτη τους Πρωτοχρονιά με το νέο μελος της οικογένειας.

Ας δούμε μερικές από τις διάσημες Ελληνίδες μαμάδες που απέκτησαν μωράκι τη χρονιά που μόλις έφυγε.

Στα τέλη Οκτώβρη η Χριστίνα Αλούπη γέννησε το πρώτο της μωράκι, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Κέφαλο.
15101535 1136488483103915 8215970101615132672 n
Ο Νίκος Αναδιώτης και η Βασιλική Παπαδοπούλου έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, στις 2 Οκτωβρίου σε ιδιωτική μαιευτική κλινική των Νοτίων προαστίων.


Η Ελένη Καρποντίνη από τις 19 Αυγούστου, πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Λιάτσο, καθώς κρατά στην αγκαλιά της τον νεογέννητο γιο της.

moro karpontini
Στις 22 Ιουλίου ο Κώστας Βουτσάς, έγινε ξανά μπαμπάς. Η Αλικη Κατσαβού έφερε στον κόσμο το γιο τους, που θα πάρει το όνομα Φοίβος.


Στις 21 Ιουλίου, η Καλομοίρα, που έχει ήδη δίδυμα αγοράκια , έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι της, τη μικρή Αναστασία, γράφοντας πως τα αγόρια της ο Νίκος καιο Δημήτρης, και ο σύζυγός της Γιώργος Μπουσαλης ειναι τρισευτυχισμένοι!
kalomoirasdd
Η γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος-παρουσιάστρια Μυρτώ Κάζηγέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο στο πλάι του συζύγου της, στις 19 Ιουλίου, ενώ με τον Τάσο Μπίθα έχουν και τον 8 χρονών Οδυσσέα.

kazi
Η δικιά μας Δέσποινα Καμπούρη, διευθύντρια του Mothersblog.gr και του Queen.gr έφερε στον κόσμο τη δεύτερη κορούλα της, τη μικρή Χριστίνα, στις 26 Ιουνίου. Η Δέσποινα με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη έχουν και την 5χρονη Ελενα, τη μικρή τους Ποκαχόντας, -που έγινε πλέον η μεγάλη αδελφούλα- η οποία και επέμενε για την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού.

εςς
Το πρώτο τους παιδάκι απέκτησαν στις 13 Μαϊου ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά. Η μικρή Κατερίνα, όπως μπορείτε να δείτε, είναι μία κουκλα...

JKLJH
Στις 11 Μαϊου η Κατερίνα Καραβάτου έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη. Το ζευγάρι έχει φυσικά και την μικρή Αέλια, ενώ η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει εξομολογηθεί ότι ήταν κυρίως γλυκιά επιθυμία του Κρατερου το δεύτερο παιδάκι τους.



Η Κάτια Ζυγούλη έφερε στον κόσμο στις 21 Απριλίου, ένα υγιέστατο αγοράκι, το τέταρτο παιδί της με τον Σάκη Ρουβά. Η ίδια και ο Σάκης Ρουβάς, έχουν ακόμη τρία παιδιά. Την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη.

Ο Σάκης Ρουβάς αγκαλιά με το μωρό. Ό,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα. O μικρούλης του μοιάζει
Η τραγουδίστρια Βικτώρια Χαλκίτηέφερε στις 9 Απριλίου το πρωί στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της από τον Γιώργο Σταμπόλη, μετά απο πολύχρονες προσπάθειες.


Στις 2 Απριλίου, η Ζέτα Δουκα με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά υποδέχτηκαν την κορούλα τους, μετά από ένα δύσκολο τοκετό. Όσον αφορά το όνομα της κόρης τους, μαζί με τον σύντροφό της, έχουν κάνει ονοματοδοσία στη μικρή Θάλεια.
zeta

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου γέννησε στις 18 Φεβρουαρίου την μικρή Λυδία. Ο μπαμπάς της μικρούλας  Φώτης Μπερνάντο ήταν μάλιστα αυτός που έκοψε τον ομφάλιο λώρο μετά τον τοκετό.

Γέννησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου! Ακούστε το μωρό να κλαίει (βίντεο)
Στις 5 Ιανουαρίου έφερε στον κόσμο η Σοφία Καρβέλα τον δεύτερο γιο της, τον μικτό Νέστορα. Ο μικρός πήρε το όνομα του πατέρα της Αννας Βίσση, ενώ η Σοφία με τον Θανάση Πανουργιά έχουν και τον -γνωστό στα social media- Νινίκο.

thilasmossofia

πηγή

Σχόλια