Του το ζήτησε ένας Σείχης > O τραγουδιστής Σαράντης Κρεμιζάκης ετοιμάζεται να κάνει αλλαγή φύλου


Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο Youweekly.gr ο Ελληνας τραγουδιστής και δε δίστασε να αποκαλύψει πώς γνώρισε ένα Σεΐχη και πως σκέφτεται να κάνει αλλαγή φύλου επειδή του το ζήτησε!

Ο λόγος για τον Σαράντη Κρεμιζάκη που ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μιλήσαμε αρχικά στο διαδίκτυο και μετά όταν ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα με το κότερο του μου ζήτησε να συναντηθούμε. Ο συγκεκριμένος μου είπε ότι θα είναι μέσα στους επενδυτές για το ελληνικό αεροδρόμιο και του ζήτησα να με φέρει σε επαφή με κάποιον από τους συνεταίρους του γιατί ήθελα κι εγώ να ασχοληθώ με αυτό.

Ωστόσο κάποια στιγμή διέρρευσαν φωτογραφίες μου με τον Σεΐχη από το σκάφος… Ο συγκεκριμένος μου ζήτησε να κάνω αλλαγή φύλου. Το σκέφτομαι… Αν μου δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ή με φέρει σε επαφή με τα άτομα που ζήτησα, θα την κάνω την αλλαγή φύλλου! Προφανώς καταλαβαίνεις πως αν θες να παντρευτείς Σεΐχη θα πρέπει να είσαι γυναίκα ή το κάνεις για να προστατεύσεις την εικόνα σου, να κάνεις την ζωή σου, και να μην σε αναγνωρίζουν….»

-
Και πρόσθεσε: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό! Αυτό που έχω να πω όμως, είναι ότι δεν έχω ερωτευθεί ποτέ άντρα και δεν έχω κάνει τίποτα με άντρα… Τώρα όμως, την αλλαγή φύλου καταλαβαίνεις πως θα την κάνω αν όντως μου δώσει ο συγκεκριμένος άντρας το χρηματικό ποσό που θέλω… Είμαι κι εγώ άνθρωπος και έχω δικαίωμα να ζήσω την ζωή μου όπως όλοι οι υπόλοιποι…».


Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μέτρησε ποτέ το IQ του?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σαράντης Κρεμιζάκης ο Έλληνας Τζάστιν Μπίμπερ!